Kategorier

Arkiv

Över 11 000 barn har dödats

Inget inbördeskrig i Syrien

Nej, det är verkligen inget inbördeskrig i Syrien!

Det är ett krig som har startats av infiltrerande muslimska extremister och terrorister som kommit från många länder i närområdet. Endast ett fåtal av alla dessa gangsters är infödda syrier.

Du kan få en uppfattning om deras agenda och halshuggningar av oliktänkande genom att läsa här, hur samma grupper bär sig åt i Irak och se på bilden nedan hur de bar sig åt i Libyen:

Libyska ”frihetskämpar” sköt ihjäl 45 personer

Samma islamistiska förvirrade extremistiska gangsters skjuter prick på gravida kvinnor. DN, SvD, AB, SVT.

Om väst inte hade stött dessa religiösa fanatiker som vill göra Syrien till ett religiöst styrt land och införa den religiösa sharialagen, då hade dessa barn levt i dag.

Syrien 13-11-28

Bilden ovan är en skärmdump från AFTONBLADET, som numera inte godtroget enbart rapporterar från rebellsidan. Dock återstår mycket innan rapporteringen kan klassas som saklig.

Läs gärna detta: ”Syrien är unikt land i Mellanöstern” och ”Syrien: vem står bakom den ”syriska våren”? « Maverablogg

Skvitt har inte skrivit om Syrien på länge, men här är några inlägg:

Syrien

Mavera skriver om Syrien

Nu får man läsa mellan raderna

Näste man till rakning!

Medan kriget fortskrider börjar media nyktra till och så sakteliga förmedla en mer korrekt bild av det som sker i Syrien, men än är det långt kvar innan sanningen kommer fram. Vi kan se paralleller med Irak på så vis att Saddam Hussein framställdes som en grym diktator. Och Skvitt vill inte på minsta sätt framställa honom som Guds bästa barn, men folk hade det lika bra på många sätt i Irak som i det välmående väst. Att han hade fängelser där tortyr förekom är inget unikt för regionen, men ingen kan klandra Saddam Hussein för att han höll de islamistiska galningarna på mattan. Nu råder fattigdom och våldet skördar tusentals liv. Därutöver kräver USA:s användning av utarmat uran sin dagliga tribut än i dag!

Myten om den syriska revolutionen

Bakom alltsammans ligger USA. Men även USA börjar tveka om vilken hållning denna neokolonila världsmakt ska inta i frågan om Syrien. Och därmed vänder också våra media inställning. Nu är den inte längre en megafon för islamisterna, men inte heller ger media det stöd som Assadregeringen faktiskt förtjänar. MEGAFONEN lyss enbart till storebror, det vill säga USA!

Läs också detta: ”Israeliska DEBKA files hävdar i den här intressanta artikeln att USA och västmakterna nu försöker att installera fundamentalistiska islamska regimer och åtföljande sharia-lagar i hela MENA (Nordafrika och Mellanöstern).”

Aktuell länk:

”Enligt Pitti skulle journalisterna skildra hälsoläget och läkarnas arbete i Syrien”


6 kommentarer on “Över 11 000 barn har dödats”

 1. Svante skriver:

  Kan alldeles för lite om situationen i Syrien för att uttala mig, men att barn drabbas stör mig oerhört. Att man sedan skjuter på gravida kvinnor är vedervärdigt. Jag har svårt att förstå de flyktingar som kommer hit till Sverige, de vill inte lämna sin religion, utan importerar Mullor från hemlandet för att låta sig bli förtryckta här också. För att inte tala om hur Irans säkerhetstjänst låter sina agenter bli flyktingar i vårt land för att hålla koll på dissidenterna.
  Svante

  • skvitt skriver:

   Syrien är ett sekulärt land där man inte har de här förtryckta kvinnorna och inte de problem som vissa flyktingar för med sig och som du beskriver.

   /Skvitt

 2. kao skriver:

  Al-Assad av Syrien är ju knappast världens trevligaste karl och det var inte shahen av Iran eller Saddam Hussein heller. Men de byggde upp sitt land till minst samma standard på både infrastruktur, skolor och annat. Senb skulle folk hålla sej på mattan – hålla käft och gilla läget.

  Men när väst lägger sej i genom direkta interventioner eller genom att stötta oklara motståndare så blir det som det är i Syrien nu!

  Man har inte alls samma mentalitet i de där länderna som man har i västvärlden, men det begriper inte USA, NATO, Sverige och alla andra som påstår att de vill ‘befria folket’. Varenda gång har det slutat på samma sätt – och i Syrien pågår det fortfarande för fullt – efter över 2 års inbördeskrig.

  Som jag skrivit tidigare: VI har haft 100 år på oss att bygga demokrati i VÅR anda. På våra kulturella/religiösa/politiska intressen och villkor. Men det har varit rörigt här också.

  I Mellanöstern har man en helt annan mentalitet och jag säger inte att den är ‘sämre’ än våran. Den är bara annorlunda än vår.

  Nu vill ALLA bestämma, de ser sin chans och då blir det så här.

  Men västs agenda är som vanligt att få ta del av (sno) de här ländernas naturtillgångar och ha koll på sina lydstater med västvänliga marionetter vid rodret. Det är som om väst återigen vill kolonialisera världen.

  Kram
  Kao

  • skvitt skriver:

   Västs agenda är som vanligt att destabilisera för att få kontroll.

   Jag skulle inte haft några problem med att leva i Mossadeqs Iran, men han störtades av CIA.
   Jag skulle inte ha haft outhärdliga problem med att liva i Saddams Irak, men jag hade fått vara lite försiktig.
   Jag skulle inte ha haft några problem att leva i Ghadaffis Libyen, men han störtades av islamister med hjälp av USA, GB och andra västländer, även Sverige.
   Jag skulle inte ha några problem med att leva i Syrien om terroristerna inte var där med hjälp av väst.

   Jag skulle ha uppenbara problem med att leva i Israel och Saudiarabien som inte väst har någon kritik emot. Detsamma gäller länder som Bahrain, Qatar, Förenade Arabemiraten, Oman, med flera länder som åtnjuter en passande tystnad från väst.

   /Skvitt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s