Kategorier

Arkiv

Kråka åker pulka!

Säg inte att djur inte är intelligenta!

Tack Natursidan!


4 kommentarer on “Kråka åker pulka!”

 1. narran skriver:

  Har du läst domen? Det har jag den är visserligen inte lika tydlig som andra domar där bdsm inslag har förekommit där det har funnits bevis i form av sms och chattloggar om att kvinnan har varit med på noterna men ord står mot ord och det finns inga bevis för att kvinnans version är mer trovärdig än mannens då ska man frikänna. Jämför med det här. http://www.dagensjuridik.se/2014/01/kvinna-frias-falsk-tillvitelse-trots-osann-sexbrottsanklagelse-trodde-det-hon-sa-var-sant

 2. kao skriver:

  Underbar videosnutt med kråkan som åker snowboard 🙂

  Skatan är annars min favoritfågel. Jag kan titta på dem och deras skojiga betenden i evigheter. Där jag bodde tidigare hade vi ett skatpar i en buske till vänster om huset – och ett annat till höger.

  Kram
  Kao

  • skvitt skriver:

   Jo, båda är ju intelligenta fåglar, men skator är roligare, livfullare och retligare.
   Jag minns när jag hade katt hur de retades med den. När han låg på gräsmattan gick de precis så nära honom att de hann att hoppa undan och det visste också Adolf (katten)! Det var inte lönt att försöka fånga dem. Och de retade honom med sitt tjatter. Han låtsades sova, men de såg att han kisade med ögonen och höll koll på dem.

   En gång hade lurat ut på på ekens allra smalaste grenar. Sen satt de bara ett par decimeter ifrån honom och tjattrade och skrattade och de visste att han inte kunde ta ett enda extra steg till för grenarna skulle inte bära honom. Och de skrattade!Som de skrattade!

   Sen hade Adolf problem att vända om och ta sig ned. Han flyttade försiktigt en fot i taget, belastade försiktigt för att känna om grenen bar. Det var minsann ingen lätt match för honom att vända där allra längst ut på grenen, men till slut lyckades han.

   Mycket annat roligt har jag också sett när det gäller skator och som tyder på hög intelligens.

   Kram!
   /Skvitt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s