Kategorier

Arkiv

Borzoo Tavakoli talar till Kent Ekeroth (SD)

För att inte kopiera all text

 

Det är nog säkert så att jag skulle få göra det, men jag nöjer mig att citera några rader där Borzoo Tavakoli  beskriver sig själv:

Jag kom till Sverige 1988 som politisk flykting. Sverige gav mig mycket. Sverige skyddade mig från avrättningshoten i Iran och från Saddam Husseins artilleri och kemiska vapen i irakiska Kurdistan. Sverige gav mig demokrati – något som jag kämpat för i Iran. En kamp som under shahens regim resulterade i en dom på livstids fängelse, och under den islamska republiken i tre arresteringar och en efterlysningsorder. Allt på grund av mina åsikter och politiska aktiviteter. Sverige gav mig möjligheten att leva ett normalt liv. Att studera, att arbeta och att skaffa barn. Saker som är självklara för människor som lever i ett fritt land, men som för mig var en stor gåva efter 20 år av politisk aktivitet, fängelsevistelser och flykt.

Men jag har också gett Sverige en hel del tillbaka. Med mig fick Sverige allt som ett annat samhälle, det iranska, hade satsat på mig i 38 år. Där ingick försörjningen under hela min uppväxt och en hög utbildning som hade gjort mig färdig som arbetskraft.”

Det är viktiga saker Borzoo Tavakoli tar upp. Behovet av skydd och vad ett land faktiskt tjänar på att ta emot flyktingar. Särskilt om de är välutbildade.

Men vad har Borzoo Tavakoli att säga Kenth Ekeroth?

Kent Ekeroth om muslimer

Läs hela det öppna brevet här!

Till Kent Ekeroth, ­riksdagsledamot för SD

Annonser

10 kommentarer on “Borzoo Tavakoli talar till Kent Ekeroth (SD)”

  • skvitt skriver:

   Tack!

   Hoten mot SD:s partiledare kommer trots att Kartellens Sebbe Staxx tidigare dömts för liknande hot mot Jimmie Åkesson. Det verkar dock inte bekomma Sebbe Staxx som i låten själv säger: ”Här kommer ett hot till. Kungsgatan med Soran hade jag varit med hade jag tagit järnröret och lagt dem i koma alla tre.”

   Lite senare fortsätter Timbuktu med raden ”dunka Jimmie gul och blå hissa i en flaggstång”. (metro)

   /Skvitt

 1. kao skriver:

  Kent Ekeroth är en tvättäkta nazist och rasist. En sån dum jävel. Han har aldrig brytt sej om att se hur det verkligen fungerar.

  Om han blir sugen på en kebab eller pizza och alla ‘muhammedaner’ är utkastade – då undrar jag var han hittar en sån. Eller en kvällsöppen matbutik, eller en tobaksaffär. Eller vadsomhelst.

  Kao


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s