Kategorier

Arkiv

Bedrägeri

och bedrägeri

 

Det finns ju olika sorters bedrägerier. Men gemensamt för alla bedrägerier är att bakom dessa ligger människor med psykopati eller starka psykopatiska drag. De saknar samvete, skuld- och skamkänslor och det enda som intresserar dem är deras eget väl och ve. Hur det går för offren bryr de sig inte det minsta om. De saknar ju även empati.

Skvitt fick et mail ifrån någon som har just dessa nu nämnda egenskaper. Så här ser det ut, bortsett från de tillägg jag har gjort i Photoshop.

Bedrägeri Visa

Det är säkert inte många som går på sådana här bedrägerier. Inte om man räknar i procent, men eftersom de spammar ut miljoner sådana här mail så blir det ändå en lönsam affär.

I procent räknat är det dock många fler som låter sig luras av våra politiker och då tänker jag i första hand på de som senast lyckades hamna i regeringsställning, trots att det de säger skiljer sig så markant mot vad de gör att man med fog kan tala om bedrägeri. Och bakom varje bedrägeri döljer sig som sagt en människa med egenskaper som jag också redan har nämnt.

Bonuslänken går så klart till en sida om psykopati.


14 kommentarer on “Bedrägeri”

 1. suttecity skriver:

  Igår fick jag meddelande att ”Ditt konto är ÅTALAT TVA GANGER” …
  Visste inte ens att det var ett konto var juridisk person 🙂 De borde nog uppdatera sina Google-translate.

  Skruppelfritt folk finns det tyvärr gott om i vår herres hage i alla läger…. Ha en fin helg!

 2. kao skriver:

  Helgmusik till dej. Ian Dury and the Blockheads

 3. kao skriver:

  Vaddå ‘åtalat’??? I så fall borde du fått mail från helt andra instanser. Det här är ju ingen sådan och loggan är bara löjlig. Men man vet ju (förhoppningsvis) vad man själv sysslar med.

  Många svenskar är dock så tubbade av makten att de tror de gjort fel och genast betalar in. Lämnar sina uppgifter.

  Ibland kan jag tycka att de får skylla sej själva. Det förekommer ständigt varningar om såna här mail. ”Att folk vill göra rätt för sej” – och rädslan för myndigheter är nyckeln till bedragarnas eventuella succe’.
  ————
  Men visst: De största bedragarna är politikerna i alla läger, som bara har ett enda mål för ögat: Att Få Mer Makt! Alla abrovinker, alla uttalanden de ev. gör och hur de framför detta är bara en dimma, ett spel för galleriet.

  Inte en jävel har lust att ta itu med den verkliga surdegen: arbetslösheten och långtidssjukskrivningen. Det enda de gjort i denna fråga är att få dessa grupper att må sämre än någonsin.

  Kram
  Kao

 4. kao skriver:

  Nytt inlägg hos mej. Politik/psyk?
  Kommentera gärna.
  😉

  Kram
  Kao


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s