Kategorier

Arkiv

Lite lättsamt på en lördag

Får det lov att vara en video?

Men lättsamhet i all ära.

Skvitt konstaterar i alla fall att mannen i videon nedan knappast kan vara klok! Inte ens domesticerade djur är helt hundraprocentigt pålitliga. Det är ju inte ens alla människor, som bekant. Kao, som lade upp videon nedan på Svantes blogginlägg, har ju själv skrivit ett inlägg helt nyligen om sådana människor som är direkt farliga, dock utan att peka ut Fredrik Reinfeldt, Anders Borg, Stefan Löfven eller några andra. Det kanske var klokast så. Här kan ju också påpekas att Skvitt gick in och hade kritiska synpunkter på inlägget, läs kommentaren.

Till skillnad från vissa människor är ju inte djuren i sig onda. Men det kan gå fel. Det krävs bara ett litet missförstånd. Och en isbjörn är ju dock en isbjörn och inte domesticerad, även om denna är tam. Det är ju trots allt stor skillnad på domesticerad och tam. Han har nog inte förstått det, mannen i videon.

Se den underbara videon som visar att till och med en isbjörn är kärleksfull. Men jag tycker i alla fall att mannen i videon leker med döden.


30 kommentarer on “Lite lättsamt på en lördag”

 1. Svante skriver:

  Om jag läst rätt om Isbjörnar visar de absolut inga tecken till vad de kommer att göra, till skillnad från andra djur. Till, och med en Grizzlybjörn går att läsa av, absolut inte Isbjörnen, mannen leker inte med döden, han måste vara självmordsbenägen.
  Svante

 2. kao skriver:

  Isbjörnen är fullständigt livsfarlig och jag undrar om mannen lever idag? // Kao

 3. Svante skriver:

  Om du skulle bli utsatt för en Isbjörn går det skitfort, men om du skulle bli utsatt för en Fästing, eller Fredrik Reinfeldt, blir det långvarigt lidande.
  Svante

 4. kao skriver:

  Svantes senaste kommentar får en tumme av mej. Helt underbart.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s