Kategorier

Arkiv

Ny logga – samma fascism

Moderaterna

Partiet byter logga stup i kvarten.

M-loggor

Kanske det beror på att de aldrig byter politik. Den är lika reaktionär år efter år efter år!

Arbetslösa tvingas in i sysselsättningsåtgärder som inte leder till någonting alls. ”Facit för de senaste åtta årens arbetslinje är dyster. Arbetslösheten har ökat med 45 procent. Och långtidsarbetslösheten har exploderat.” / Dagens Arena

A-kassan: ”Jobbsatsning. Fast tvärtom

Inom sjukvården är övertidsuttaget så stort i våra tre storstadsregioner att det motsvarar mer än tusen heltidstjänster. Med övertidsuttaget ökar felbehandlingarna år från år och det märks av de allt fler anmälningarna enligt Lex-Maria. Tre tusen patienter dör varje år  inom vården på grund av felbehandlingar!

EU-genomsnitt: 5,3 vårdplatser per 1000 invånare. Sverige: 2,7! Det är lägst i Europa och det minskar dessutom!

Läs om den nya fattigvården.

Skolan: ”Friskolor sätter i genomsnitt mer generösa betyg på nationella prov än kommunala skolor. Det visar en ny studie som jämfört skolornas egna rättning med skolinspektionens kontrollrättning.” /SVT. Hela betygssystemets trovärdighet sätts i fara av privatiseringarna eftersom skolorna konkurrerar med varandra med att sätta för höga betyg.

”Utvecklingen i skolan börjar bli ett nationellt trauma.” / AB

”På måndagen presenterade regeringspartierna ett femte jobbskatteavdrag. Förslaget som kommer i höstbudgeten ska kosta 12 miljarder kronor. Lars Calmfors, nationalekonom och professor i internationell ekonomi, vill inte se avdraget genomföras. ‘Det offentliga välfärdsåtagandet blir svårare att leva upp till i en tid när allt fler äldre behöver vård och omsor’”, säger han till SvD.!” / SvD

Många lögner och en av lögnerna gick ut på att vi sjukskrev oss i onödan alldeles för mycket. Med den ”sanningen” skulle försämringarna i sjukförsäkringen rättfärdigas. Men Sverige hade aldrig någon sjukskrivningsepidemi.

Moderaterna är som bekant störst i Alliansen och därför de som främst skall ställas till svars för lagbrott:

”I Sveriges författningssamling SFS 2000:981, det vill säga Sveriges lag, framgår att medborgarens avgift till våra gemensamma socialförsäkringar enbart skall finansiera våra socialförsäkringar. Det är så lagen SFS 2000:981 är formulerad.

Det är inga små summor i överskott det handlar om.” Läs mer.

När det går snett så drar PR-maskineriet igång, vilket självklart skall premieras: ”Toppmoderat belönas av partiet för PR-arbete för Carema och JB”

Moderaternas politik är och förblir fascistisk,

det kan aldrig alla deras logotypbyten dölja!

Mer om Moderaterna:

Nysatsning av Moderaterna

Det är en pervers politik

Vilka har råd att betala för en politik?

Bockfots-Reinfeldt

Fler bilder:

SD=M

Blunda går det


4 kommentarer on “Ny logga – samma fascism”

 1. kao skriver:

  Det är en fruktansvärt ful kupp att (M) kallar sej Arbetarparti. Men det är ju bara en lek med ord, men tydligen en effektiv sådan med tanke på hur många som röstar på dem.

  ens medtagna i detta resonemang. Det är väl Schlingman som föreslagit namnet….

  • skvitt skriver:

   NSDAP var också ett ”arbetarparti”: Nationalsocialistiska tyska arbetarpartiet, Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei. Jodå, visst skapade de arbeten. Även tvångsarbeten, precis som M gör i dag med sitt FAS3.

   Kram!
   /Skvitt

   • kao skriver:

    Bl.a Volkswagen och alla Autobahns, där deras luftwaffe med Messerschmidt- flygen, kunde lyfta och landa i krigstider. Som sagt: Det gav ju en massa arbeten i lågkonjunkturens Tyskland på 30-talet. Hitler sågs som en frälsare av väldigt många och en som dessutom tog skammen ur nesan att loosa 1a världskriget…..

    …men skammen blev ju 30 ggr värre sen och den lever även barn/barnbarn med sen dess..

    Kram
    Kao.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s