Kategorier

Arkiv

Det är en pervers politik

Eller hur?

Ta från de fattiga och ge till de rika, det är ju perverst! 

I SVT Debatt satt Jan Ericson (M) och sa att han egentligen inte hade fått så många mail från folk som var emot jobbskatteavdragen.  Och det kan säkert vara sant. Men det är inget stöd för social nedrustning, urholkande av välfärden, utförsäljning av statlig egendom, privatisering av skola, vård och omsorg, bidrag till de rikas hushållsnära tjänster, skattefinansierad läxhjälp till deras ungar, skattebidrag till deras villarenoveringar och tillbyggnader och så vidare.

Det är nog bara så att de flesta inte har hans mailadress (jan.ericson@riksdagen.se) och de fattigaste inte ens en dator, de äldre vet inte hur man mailar, osv.

Ni som har möjligheten, maila och säg vad ni tycker om sverigeskövlingen!

Jag betraktar honom som antingen en idiot eller också en djävla egoist, annars hade han inte sagt som han sa och inte företrätt ett sådant vidrigt, vedervärdigt, äckligt parti som Moderaterna ju är.

Inte många mail

Och ni som har en möjlighet att sluta upp i dagens manifestation, gör det!

Uppdatring: ”Moderate riksdagsledamoten Jan Ericson sa i tv att han inte fått så många mejl från människor som är kritiska till regeringens skattesänkningar. Det bestämde sig anhängare till Medelklassupproret att ändra på.

Metro har sökt Jan Ericson på telefon, utan resultat. Han svarar heller inte på mejl, av en anledning som kanske är lätt att förstå.” metro


5 kommentarer on “Det är en pervers politik”

 1. kao skriver:

  Det spelar ingen roll vad vi säger – Alliansen har sitt sätt att lägga fram att vi, som tycker annorlunda, är idioter, vi är stockkonservativa och har inget med nutiden att göra. Att vi är kommunister etc.

  Så fort man klagar på Alliansen är man tydligen kommunist! …
  …men många av medborgarna börjar uppenbarligen tvivla på den här politiken. De har röstat blått men fattar nu att det innebär ett osäkert sätt att leva, att det inte är hållbart. Vill ha tillbaks det gamla. Det trygga. Varför skulle det vara fel om vi betalar skatt för ett hållbart samhälle för oss alla?

  Shot. Krossa de som vill oss illa, de som hånar oss för att vi inte når upp till deras strävsamma nivå. De begriper inte att samhället MÅSTE ha ‘löpare’ – som bl.a tar hand om över- och den nu berikade medelklasssens päron. Eftersom de själva inte har tid. Kanske inte ens lust…

  Alla är vi beroende av varandra. Men överklassen är mer beroende av oss än vi är av dem. Vi klarar oss alltid på nåt sätt (värme och potatis?), men frågan är hur de ska kunna driva sina företag utan strävsam arbetskraft.

  Kram
  Kao

  • skvitt skriver:

   Ja, det svänger nu. Men jag är kommunist och vill inte ha tillbaka det gamla. jag vill gå framåt mot ett rättvist klasslöst samhälle för arbetarklassen klarar sig utan borgarklassen, men borgarklassen klarar sig inte utan arbetare. Så enkelt är det.

   Vi är inte det minsta beroende av överklassen. Det måste vi ta till oss och inse. Är till exempel hästen beroende av sin sele? Kan den inte beta utan att vara fjättrad?

   Kram!
   /Skvitt

 2. narran skriver:

  Hans inbox har varit full sedan runt lunchtid i går


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s