Kategorier

Arkiv

Valfrihet – pyttsan!

Bara en chimär!

 

Valfrihetschimären

Eller uttryckt på annat sätt: ren djävla lögn från borgarpacket i Alliansen. Och den lögnen tjänar bara ett enda syfte – att öppna ännu en marknad där företagen kan sko sig på skattebetalarnas bekostnad.

Resultat av valet

De kallar sig ”riskkapitalister”, men risken är noll och det enda som är sant är att de är kapitalister som skor sig på våra skattepengar.

Det vi ser nu är att borgarklassen gör stora framsteg i sin klasskamp, samtidigt som de påstår att klasskampen är död! Inget är så lögnaktigt som borgarklassen. Skulle de säga sanningen skulle de låta som kommunister. Bara den som stjäl behöver ljuga. Och borgarklassen lever på stöld.


7 kommentarer on “Valfrihet – pyttsan!”

 1. Svante skriver:

  Synd bara att alla etablerade partier kör efter samma princip. Blås din nästa, se till att du har ditt personliga på det torra.
  Svante

 2. Svante skriver:

  Efter detta inlägg fungerar ingenting på min blogg. Det kommer in kommentarer, men de registreras inte. Mitt senaste svar från valfrihet är registrerat hos dig, inte ditt svar. Har WP problem eller kan det vara hämnd från Israel? Enligt statistiken har jag bara haft 3 besök under hela dagen och ändå fått 5 kommentarer.
  Svante

 3. Svante skriver:

  http://karbole.wordpress.com/2013/09/07/vardeavgrund/
  Glömde skicka länken, men här kommer den.
  Svante

 4. kao skriver:

  Valfriheten gäller bara gamarna som suger ut våra gemensamma tillgångar.
  Vi ska inte behöva byta och flytta, leta och ringa en massa samtal för att komma fram till det vi vill.

  Bara en sån här sak: Efter ha jobbat mina 30 år på ett storsjukhus i stan där jag bor ville jag för ett par år sen ha papper på var jag arbetat där och under alla år. Men nu är ju alla avdelningar ”ekonomiska enheter”, självstyrande. Förr hade vi en personalavdelning som höll koll. Så fungerar det inte nu. Allt är en enda stor röra.

  Än värre är det för patienterna som hela tiden träffar nya, stressade och oengagerade springläkare. Det är inte roligt att träffa olika varenda gång och får dra sin story gång på gång, få nya diagnoser och förändrade mediciner stup i ett. Värst drabbas givetvis äldre personer.

  JAG kan ju gapa och ställa krav, men inte de.

  Kram
  Kao


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s