Kategorier

Arkiv

De avslöjade kattmördaren

GP skriver om gruppen

 

I korthet gick det till så här:
”Sex privatpersoner aktiva på nätforumet Flashback arbetade i våras med att få fast den som dödade katter i Göteborg. Den unge killen som nu åtalats skrev inlägg på forumet och en av ”grävarna” fick hans förtroende. En annan ur gruppen berättar hur de sedan gick tillväga:

– Vi konstruerade en hemsida med ett innehåll som var tillräckligt lockande för honom att titta på. Klockan 13 torsdagen den 18 april var han inloggad på sidan och vi fick feed-back på att det verkligen var han. Samtidigt kunde vi från den servern där sidan låg se hans ip-nummer. Vi ringde direkt till polisen. De blev överlyckliga.” Resten läser du på GP.

Kattmördaren i Göteborg

 

Det är synd att så många katter fick sätta livet innan en sjuk människa kunde gripas. Nu får man hoppas att han får rätt vård efter att han slutligen har dömts i domstol.

En sådan här människa är psykiskt sjuk och vad som har framkommit hittills tror jag tyder på schizofreni. Då är det konstigt att ingen agerat tidigare för att han skulle få vård, eller har han inte ansetts kvalificerad nog för att få en psykplats på grund av psykiatrins begränsade resurser? Det frågetecknet kan kanske rätas ut så småningom.


2 kommentarer on “De avslöjade kattmördaren”

  1. zuzurabi skriver:

    Det är verkligen synd att så många katter fick sätta livet, de är endast offer!

    Hoppas han får rätt vård och dömas rättvist!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s