Kategorier

Arkiv

Två böcker och några bloggar

Rekommenderad läsning

Det är ju lite si och så i dag med medvetenheten om vad som sker ikring oss och hur verkligheten ser ut.

Ja, alltså hur den VERKLIGEN ser ut!

Sanningsministeriet

Följer man bara med i mainstream media så lär man inte fatta mycket av det som sker i omvärlden.

Hur många unga har egentligen läst 1984? Boken presenterad finns här. Den finns som e-bok på engelska. Och den är inte svårfunnen på biblioteken eller i välsorterade bokhandelsdiskar heller, varför det saknas skäl att inte läsa den.

Oerhört enklare är det dock att klicka in sig på UNDERMATTAN (om att 70 procent av USAs befolkning medicineras), Mavera för att läsa dagsläget i Syrien t.ex, eller om borreliasjukdomen som i sin kroniska form inte alls tycks existera, och om barnporr, senaste inlägget av StAn, etc, etc.

Alternativ till mainstream media är definitivt Proletären, Fria Tidningen och en hel del andra. Det går alltså att hålla sig bra mycket bättre välinformerad än genom den borgerliga pressen.

Men kanske det också krävs en del kunskap om samhället som sådant och dess utveckling. Och som tur är finns det ett eminent verk om just detta; MÄNNISKANS RIKEDOMAR, som kan läsas på nätet på svenska, eller lånas på biblioteket (som Alliansen ännu inte avgiftsbelagt boklånen).

Skvitt rekommenderar också sitt eget inlägg: ”Bara lite gemenskap”.

Att världen ser ut som den gör beror faktiskt i hög grad på att den styrs av människor som beter sig som psykopater, antingen för att de är sådana eller för att de i vart fall inte bryr sig om nöd, fattigdom och elände utan bara blundar och ser till sina egna intressen. Kanske det därför kan vara påkallat att studera och försöka sig på att förstå psykopati!

Borgs klarspråk

Storebror: Felväsendet läs hela inlägget här (förra inlägget), om varför den bloggen lades ned, vilket jag dock citerar nedan:

Skvitt har tagit reda på vad som hände.

Det var en våldsam överreaktion från åklagarväsendet!

Det var så här enligt författaren till Felväsendet, som jag har mailväxlat med: En åklagare, eller en som utger sig för att vara åklagaren, skriver kommentarer på en blogg. Dessa kommentarer lade Felväsendet ut som skärmdumpar därför att åklagaren uttryckte åsikter som var ytterst komprometterande. Då slog rättsväsendet till, polisen hämtade Felväsendets skribent och gjorde husrannsakan hos personen ifråga och tog datorerna i beslag. Allt i datorerna, USB-minnena och externa hårddiskar gicks igenom, men något åtal väcktes inte eftersom inget olagligt kunde hittas. Hela tillslaget handlade antagligen om att hitta annat brottsligt att kunna åtala för, säger Felväsendet till Skvitt i ett mail. Tillslaget syfte var att tysta! Brottsrubriceringen var förtal. Man gick inte vidare. Det skulle inte hålla i en domstol. Kanske skulle det rent av resultera i bakläxa om myndighetsmissbruk, enligt skribenten bakom Felväsendet.”


2 kommentarer on “Två böcker och några bloggar”

  1. Svante skriver:

    Jag förvånas hela tiden över att människor inte genomskådar makthavarna, jag hittade dessa redan när jag gick i 6:e klass i skolan, de falskaste i den klassen hamnade sedermera, som höjdare inom politik, och fackförening. Tyvärr stöter jag på sådana ordbajsande människor idag också, och det verkar, som om ingen förstår att de ljuger dem fulla med floskler.
    Svante


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s