Kategorier

Arkiv

Islamister dödar kvinnor som inte är klädda enligt sharia

Irak i dag

 

Mavera header

 

”I hela landet under de senaste dagarna har förekommit flera mord som västerländsk massmedia är tyst om. En serie avrättningar av kvinnor klädda enligt västerländskt mode svepte över Irak. Det handlar främst om unga flickor och kvinnor.

Den irakiska pressen rapporterar att kvinnor ofta dödas på gatan eller på arbetsplatsen. Alla de dödas på samma sätt – med två skott i huvudet.”  Det skriver Mavera på sin som alltid välinitierade och läsvärda blogg som är ett måste ifall man vill veta vad som verkligen händer och inte bara låta sig luras av våra vanliga media.


4 kommentarer on “Islamister dödar kvinnor som inte är klädda enligt sharia”

 1. Anna skriver:

  Helt klart välintierad! När Khadaffi mördats kunde vi läsa tvärsäkra påståenden om att detta var bluff och propaganda – tänk vad lurade vi andra var av vanliga media! Och jag förutsätter att Khadaffi fortfarande lever! Flera lär ha sett honom köpa korv på 7Eleven i Hökarängen.

  • skvitt skriver:

   Mycket var lögn om Khadaffi och Libyen då han fortfarande var landets älskade ledare.

   Mordet på honom kommer att fördömas i sinom tid. Och fram till dess kommer han alltid att få äta en hel special gratis vid min korvkiosk på Heden i Göteborg. Han var där senast i går.
   🙂
   Kram!
   /Skvitt

 2. Svante skriver:

  Skjuter de sina kvinnor? Det måste väl vara bra för nativiteten i Världen. Gissar att SD applåderar. Samma sak händer i Indien, där flickebarnsfoster aborteras då kvinnan anses värdelös, gissningsvis beror alla våldtäkter på att det saknas just kvinnor till alla män där. Jag saknar själv en kvinna, men skulle av den anledningen inte knalla ut och våldta någon.
  Svante

  • skvitt skriver:

   Ja du skojar till det lite där om nativiteten. Men SD jublar nog.

   Det är inte bara i Indien man aborterar för att det är ”fel” kön. Det sker på många håll oavsett om det är legalt att göra det efter den premissen eller inte.

   Att inta ha en kvinna är ju inget ovanligt, men heller inget som en normal man ser som ett skäl att våldta. Normala finner över huvud taget inget skäl till våldtäkt. Först och främst krävs en förvriden och sjuk, eller kanske bättre sagt, en störd hjärna, en personlighetsstörd hjärna. Man måste lida brist på empati och ha en hög grad av egoism innan man ens tänker tankar i sådan riktning.

   Jag tänker också på de religioner och kulturer där kvinnors status är mycket låg. Där är det sannolikt lättare att kränka dem på alla sätt. Där blir tröskeln lägre för den sortens brott, men fortfarande krävs en skruvad individ för att begå dem.

   Jag kan också tänka mig att det krävs mindre av störning i länder där rättsapparaten tar lätt på våldtäkter och andra kränkningar av kvinnor, för att begå sådana brott.

   Och till sist en annan aspekt, frustration och restriktion. Här tror jag islam, där den står för ett lands lagstiftning, är den största boven alla kategorier.
   Låt mig utveckla det närmare.
   I de länder där kvinnor måste skyla sig och särskilt där de måste skyla sig allra mest, till exempel i Afghanistan och Somalia, där ser ju män inga kvinnor – bara något som liknar vandrande sopsäckar. Och råkar de se så mycket som en kvinnovrist så måste det ju vara oerhört upphetsande. Vad upphetsade män kan få för sig om moralen tryter är ju inte svårt att inse.
   Som extrem motpol har vi några stammar i Amazonas där folk faktiskt går nakna. Jag kan omöjligen tänka mig att männen där känner någon upphetsning när de tittar på en kvinna.

   Absurt överdriven prydhet, när den är utbredd i ett samhälle, tror jag leder till ”fel i huvudet” på män och ökad risk för våldtäkter.

   https://skvitts.wordpress.com/2012/10/01/ikea-islam-och-reflektioner/

   Ett av mina inlägg på AB-bloggen:
   http://blogg.aftonbladet.se/ahh-sikt/2010/02/om-vi-alltid-ginge-nakna

   /Skvitt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s