Kategorier

Arkiv

På vems sida står Socialdemokratin?

Det är en skälig fråga

Höger-vänster-(S)

Socialdemokratin har alltid kallat sig ”arbetarparti”. Men det är mycket länge sedan som det verkligen stod på arbetarklassens sida. Och längre och längre från arbetarklassens intressen fjärmar sig partiet.

Under många decennier har det kollaborerat med klassfienden. Är det någon som tvivlar, fråga då: Varför vill Wallenberg ha med Löfven på kapitalets hemliga möte? Och begrunda nedanstående, följ länkarna!

Skall inte Löfven vara med på mötet?

Frågan är varför han tillåts delta! Det är värt en tanke!

Läs SvD, läs om Bilderberggruppen och länkar nedan, samt 2012 års Bilderbergrupps-deltagarlistaUrval av svenska deltagare. Länkar till Wikipedia.

”Om en grupp på hundratrettio personer;
kända skådespelare, musiker och
sportstjärnor – skulle träffas på ett
hotell utan att media hade något
tillträde skulle det leda till kraftiga
skriverier. Och oavsett tillåtelse eller
inte hade massvis av journalister
försökt få en inblick i varför gruppen
samlades – allt för att få ett scoop.” /Pdf

”Våra folkvalda styrs helt och hållet av lobbygrupperna i EU, de har t.o.m sina sammanträden i samma byggnad, en dag före alla viktiga beslut. ERT, European Round Table of Industrialists, är en sådan grupp, Bilderberggruppen en annan. Den första ordföranden för  ”den utomparlamentariska kamporganisationen för nyliberalism­en”, ERT, var den förre Volvochefen Pehr G Gyllenhammar. Det dröjde inte länge förrän ERT hade författat en skrivelse till EG-kommissionen om vikten av avreglering av kapitalrörelser, aktiebolag, miljöbestämmelser m m. Och det är där vi står i dag, i händerna på industrialister och banker som utan krav på dokumentation kan maniupulera och dirigera i Bryssel. Vad gör vi då, vi som kanske har historiens största möjligheter att demokratiskt påverka och styra?

 Nja riktigt så är det ju faktiskt inte, vi saknar de medel som de som faktiskt styr har och mörkläggningarna är många mörka sjok. … Bilderberggruppen jobbar helt ostört och planerar vår kommande arbetslöshet och avregleringar.EU-kommissionen har medgivit att storfinansen haft en otillbörlig inverkan på EU:s lagstiftning och att detta har bidragit till den nuvarande krisen.” Läs mer på Salig blandning.

”Hur kommer det sig att ett möte, där 125 av världens absolut mest inflytelserika politiker, bankirer och företagsledare – inklusive kända ‘globalister’ som Henry Kissinger och vår egen Carl Bildt – träffas i största hemlighet inlåsta på ett lyxhotell, bevakade av tungt beväpnad polis och säkerhetsstyrkor som inte drar sig för att misshandla och fängsla närgångna fotografer och reportrar, kan planeras och genomföras i princip i total medieskugga? Särskilt som det oftast inte bara en utan flera högt uppsatta mediechefer sitter med på mötena (t ex ägarna bakom Washington Post). … Frågan är varför ingen bevakar denna årliga träff … har ett större inflytande på världspolitik och ekonomi än vad de flesta av oss är medvetna om.” Läs mer på Fröjdhpunktse

– – –

Estulin, Daniel

Den sanna historien om Bilderberggruppen


15 kommentarer on “På vems sida står Socialdemokratin?”

 1. Svante Svensson skriver:

  Jag misstänker att hela det politiska etablissemanget vill sola sig i glansen av Bilderberggruppen. Och tro sig om att tillhöra makteliten i världen. Alltid kan man tjäna lite extra pengar.
  Svante

  • skvitt skriver:

   Det partipolitiska etablissemanget tar direktiv av industrins och bakvärldens jättar. Det är min uppfattning och jag vågar huvudet på att jag har rätt. Därmed inte sagt att det partipolitiska etablissemanget kan framföra åsikter, men det blir som industrins och bakvärldens jättar vill i slutänden.

   Detta visar ju hur viktigt det är med en internationellt organiserad arbetarklass.

   /Skvitt

   • Svante Svensson skriver:

    Bara en liknelse.
    I riket Sverige finns en gemensam syltburk, som förvaltas av dem som för tillfället har makten, och medborgarna förväntas fylla på den kontinuerligt, så att ingen makthavare behöver svälta. Nu har syltburksmaffian kortat stegarna, så att vanligt folk inte når över kanten, allt medan man öser sylt med slevar för egen räkning. De som kan koka sylt själva får dela med sig, medan de som inte kan, får några enstaka bär att suga på.

    Svante

    • skvitt skriver:

     Bra liknelse.
     Dags nu att börja blogga igen!
     /Skvitt

     • Svante Svensson skriver:

      Tyvärr tror jag att människans natur består i att uppnå maktens härlighet, och få en slant för besväret. Har man sedan nått makten ger man själva den i de, som röstade fram dem. Gäller alla, utom Moderater, för de ger sina väljare valuta för insatta ekonomiska bidrag.
      Svante

      • skvitt skriver:

       Det finns hur mycket som helst att säga om detta med människors natur. Jag nöjer mig med att konstatera att en del av sanningen beskriver du bra.

       /Skvitt

 2. Svante Svensson skriver:


  Spola allvaret en stund.
  Svante

 3. Jan Wiklund skriver:

  Men herregud… Om man ska aspirera på statsministerposten MÅSTE man umgås med kapitalister. Också. Det gjorde Palme, det gjorde Erlander, det gjorde t.o.m. Per Albin.

  • skvitt skriver:

   Min fråga var ”Varför blev Löfven inbjuden?”
   Det är alltså en helt annan sak än det du påpekar. Du förbisåg nog det.

   /Skvitt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s