Kategorier

Arkiv

Den som inte inser detta enkla faktum är blåögd. Delade på FB.

Sen är det ju så att ute i Europa har den gamla traditionella högern sedan länge börjat dela säng med fascisterna så är väl på tiden att det blir lite glöd i sängen även här.
Var det någon som trodde att Hitler inte kunde återuppstå?

Rebloggar, ta mig fan!
/Skvitt

ghostalive

Häromkvällen kungjorde ansvarige ministern Tobias Billström i TVs Agenda att Moderaterna ska se över asyl- och migrationspolitiken i syfte att minska ”volymen” invandrare (ja, han använde faktiskt ordet volym, som om det gällde kålrötter). I går hakade Fredrik Reinfeldt på (fast Billströms utspel hade förstås varit i säck innan det hamnade i påse; han släppte en försöksballong som tydligen gett godkänt resultat):

Beredd att diskutera förändringar. Statsminister Fredrik Reinfeldt kommenterar nu migrationsminister Tobias Billströms utspel i flyktingfrågan. Statsministern säger i dag att han delar migrationsministerns oro för den ökande flyktingströmmen.

Det är naturligtvis ingen slump att Moderaternas utspel om invandringspolitiken kommer just nu. Det är bara drygt ett och ett halvt år kvar till valet 2014. Två av Moderaternas stödpartier i regeringen och riksdagen, Kristdemokraterna och Centerpartiet, hänger på gärsgårn och det är ytterst tveksamt om de ska lyckas hanka sig över fyraprocentsspärren. Å andra sidan verkar Sverigedemokraterna ha stabiliserat…

View original post 116 fler ord

Annonser

2 kommentarer on “”

  1. Svante Svensson skriver:

    Har kommenterat hos Ghost, och lämnat en video. Du får den här.

    Svante


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s