Kategorier

Arkiv

Satans lögnhalsar!

m

Skattebidrag till de rika snackas bort med retorik!

Jag snackar inte av avundsjuka, jag snackar utifrån solidaritet med de svaga. Själv fick jag många sköna tusenlappar av skattebetalarna när jag renoverade hemma, helt utan att ens ansöka. Företaget som jag anlitade drog av ROT-avdraget redan på fakturan.

Köket du ser på bilden nedan har du alltså varit med om att betala, hur lite du än själv tjänar!

(mitt kök, du betalade!)

Du som inte har råd att låta hantverkare renovera, du får ingen skattelättnad för att du gör jobbet själv.

Du som inte ens äger din bostad, du får stå ut med hur det ser ut om värden inte vill göra något åt saken.

”Ty den som har, åt honom skall varda givet, så att han får över nog; men den som icke har, från honom skall tagas också det han har.”  / Matteus 13:12

Det är ju alltså inte så konstigt att Kristdemokraterna stödjer en helt åt helsicke felaktig politik, som endast gynnar de som redan har det bra ställt. De passar alltså väldigt väl in i Alliansens fyrklöver, men vad hade Jesus sagt?

Och retoriken!

Den säger: ”Bort med bidragsberoendet!”

Det gäller ju bara dem som verkligen behöver bidrag. Men som sagt: ”Ty den som har, åt honom skall varda givet, så att han får över nog; men den som icke har, från honom skall tagas också det han har.”

De som har råd får både ROT-avdrag och RUT-avdrag och de som har egna företag kan ”anställa” FAS 3 – stackare och få 5000 för varje GRATIS-arbetare!

Skattelättnader för dem som har råd att betala skatt och bidrag till kapitalister, så ser den moderata politiken ut.

”Bort från bidragsberoendet!” gäller bara fattiglapparna!

(Kanske inte helt lät att veta vad saker och ting egentligen heter!)

Det här borde ju ALLA fatta, men det tycks inte vara så.

Då är det mer begripligt att de inte fattar att krisen i Grekland, med flera länder, bara är en skapelse för att driva tillbaka folk i fattigdom för att öka förtagens konkurrenskraft gentemot framförallt hotet från Kina. Det finns ingen kris, den är skapad. Och så kan vi ju se på SAS attack mot de anställdas löner. Bläcket hann inte torka på fackens underskrifter innan andra förtag aviserade att lönerna måste ned också hos dem!

Det pågår en klasskamp hela tiden, men arbetarklassen tycks vara omedveten om det. Då passar borgarklassen på att flytta fram sina positioner,

Det är det som sker just nu i rasande fart!

Nu ska RUT-avdraget gälla läxläsning åt barnen. Och bara de med bra ekonomi kan betala för det och få detta avdragsgillt. Men de som kan betala har säkert en bra utbildning själva och därmed en bra möjlighet att hjälpa sina ungar med läxorna.  Men de som har skral utbildning har också i allmänhet låg lön och därmed ingen ekonomisk förmåga att leja RUT-avdragen skattereducerad läxhjälp åt sina egna barn, men får betala samma tjänst åt de rika.

Ser du hur Alliansen prioriterar?

Ser du inte det är det fel på din perceptionsförmåga! Då går du på deras retorik. Då är du ganska korkad. Då kanske du lade din röst på Alliansen.

Hur motiveras denna politik och ”reform” som bara de besuttna kan dra nytta av? Jo, man menar att man får bort svarta löner, svart arbetskraft och skapar arbetstillfällen!

OK, men varför då inte vara konsekvent och avkriminalisera bostadsinbrotten? Då blir man också av med svartjobben!

2706979970106976300PkAHRl_ph.jpg

Annonser

29 kommentarer on “Satans lögnhalsar!”

  • skvitt skriver:

   ”Den tidigare försvarsministern moderaten Sten Tolgfors, från Örebro, får dubbel lön och tjänar 115 000 kronor i månaden, skriver Dagens Nyheter. Men han har inte skrivit eller undertecknat en enda motion eller deltagit i någon debatt sedan han återvände till riksdagen i mars.
   Utöver sin riksdagslön på 58 300 kronor i månaden får Tolgfors 56 700 kronor i månaden i avgångsvederlag från sin tid som minister.
   Sten Tolgfors sitter inte i något utskott i riksdagen och har inte skrivit eller undertecknat en enda motion sedan återkomsten. Bara vid ett tillfälle har han yttrat sig i kammaren – vid uppropet i samband med riksdagens öppnande.”

   Klickar du på Svantes länk kan du också läsa rubriken, se bilden och läsa sista meningen.

   Tack Svante!
   /Skvitt

 1. imsy skriver:

  Bra rutet, Skvitt! Och himla snyggt kök vi bidragit till!!!

  Kram!

  • skvitt skriver:

   Ja, jag tackar allra ödmjukast och kan påpeka att det ser illa kaklat ut på bilden därför att jag klistrade in lite dåligt. Det var en tråkig reflex på ett ställe i kaklet så jag justerade i photoshop. Nu ser det ju ut som ett fuskarbete istället.
   Men var inte orolig, du har betalat för ett gediget hantverk åt mig. Tack Imsy och stor kram för det!

   /Skvitt

 2. ja det är verkligen för vidrigt ruttet och lögnaktigt
  på för faziken alla plan
  man blir så rosenrasande arg … ofta
  kanske hjälper det mej
  att stå ut
  orka vara arg en stund
  om jag skriver här …
  där du orkar ta tag och formulera dej
  … jag har sen länge övergått till att mest muttra surt
  för mej själv … tänkande att … så här måste en massa andra också känna det … fast det inte hörs … syns el får utrymme i off medier

  om nu folk inte fattat
  att det är bara de som redan har
  som kan dra nytta av rut och rot
  (och de vill se sej själva som de som har )

  så blir det ju nu lättare att fatta

  läxhjälps-bidraget
  det BLIR ju för äckligt TYDLIGT

  måste ju öppna ögonen för många fler

  nu är jag SNART övertygad om att ALLA
  dom som har förmåga att tänka
  och någon uns av empati
  har genomskådat vad det handlar om

  de andra har redan bestämt sej för att
  så vill de ha det

  Jag har börjat lita på att den stora massan har fattat
  även om de inte längre orkar agera/reagera
  men de vet
  håller på att kippa efter andan
  i den kvävande lögnaktiga
  samtids-atmosfären

  usch jag blir så arg också då jag nyss hörde SIDAs bidrag till Gazas skadade. Hur många mill det nu var
  men vems drönare surrade över Gaza ?
  och surrar ständigt ?
  är det inte det minsta man kan vänta sej att raketer avfyras från ett belägrat område
  Var det här bara ett sätt för krigs-industriländerna att få träna sina nya raket-nedskjutare

  och sen ska välgörenhets organisationer världen över
  betala priset för deras vidriga skadegörelse

  radions P1 nyheter slog ihop summan med dödade och bara nämnde, hårda strider från båda sidor … fy så äckligt då det endast dödats några få Israeler resten är Gaza-bor … hur många sårade, är helt borta
  jag blir så fruktans värt vidrigt ÄCKLAD OCH upprörd över alla svarta manipulerande lögner… att jag INTE KAN skriva om dem 😦

  • skvitt skriver:

   Jo, jag håller med dig. Och när det gäller det senaste i raden av alla zionistiska angrepp på palestinierna så dröjde det innan jag orkade skriva om saken. Jag är så trött på dessa satans judepack som står bakom folkmordet att jag knappt längre orkar reagera.
   Men jag tänkte:
   Jag måste ju skriva i alla fall!
   https://skvitts.wordpress.com/2012/11/22/nobody-knows-the-trouble-ive-seen/

   Som jag säger så är ju inte alla judar med på detta, men tillräckligt många för att jag ska tycka att det är synd att Hitler inte löste frågan en gång för alla; så som jag ju känner i djupet av mitt hjärta när känslorna får råda över förnuftet.

   Och till på köpet så har ju zionisterna tagit Sverigedemokraterna under sina vingar, vilket visar så tydlig som tänkas kan att mellan nazisterna och sionisterna rådde samförstånd i Tyskland under nazitiden. Den saken är en illa dold sanning!

   Kram!
   /Skvitt

 3. kao skriver:

  Alla ekonomiska kriser är ju skapade för vissa ändamål och dessa gynnar inte den tredjedelen som har det sämst ställt. Alliansen vill konservera detta 2/3-samhälle. Det är deras mål. Inga uppstickare tolereras. Hela EU-bygget är ett exempel på nepotism och hur man bara berikar sej själva och sina närmaste. De övriga skrattar man i ansiktet. Man bryr sej inte ett dugg om ifall det ligger folk och dör i buskarna.

  Minns du greken George Soros på 90-talet? Hans totalitära ekonomiska ide´er och drag skapade en världsomfattande ekonomisk kris.

  Bibelordet du nämner är inte hur de VILLE att det skulle vara – de visade HUR DET VAR. Och alltså fortfarande är.

  Kram
  Kao

  • skvitt skriver:

   Faktum är att politiken baseras på ekonomiska teorier som har belönats med nobelpris. I dag är det allt fler ekonomer som faktiskt hävdar att dessa teorier inte är värda en sikin!

   Tanken med dessa ekonomiska teorier är helt kort att tillväxten ska baseras på lånade pengar och att det är de rika som genom än större rikedom ska spilla smulor över de fattiga så att även dessa får del av samhällets rikedomar, som i sin tur bara är luft och inget annat, lånade pengar skapade av bankerna ur intet.

   När man ser det så som jag beskrev det, så ser man ju att det är ren idioti och liknar mest något som en fullständigt galen människa har hittat på. Men icke desto mindre har det belönats, som sagt, med nobelpris – och en massa andra ärofulla ekonomiska priser.

   Och värdens regeringar driver sin politik utifrån dessa galna tankegångar. Inte konstigt vi har fått kollaps i systemet!

   Kram!
   /Skvitt

   • kao skriver:

    För det mesta finns inte ens dessa lånade pengar i verkligheten – det är bara en stor tom bubbla som man skapat för att de som hittat på eländet ska kunna skrapa in de RIKTIGA pengarna för egen räkning.

    Titta bara på hur det är i USA, 10 ggr värre än här. ALLA lever på lån och kreditkort. ALLA är skuldsatta livet ut och de är ekonomiskt livegna, kan man säga. Det finns alltså andra ‘varelser’ som äger dem – banker och låneinstitut och fan och hans moster.

    Kao


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s