Kategorier

Arkiv

Nobody knows the trouble I’ve seen

Barbara Hendricks

Kanske en bra musikalisk illustration till det som händer just nu och har hänt under 100 år i Palestina, som ju har ockuperats av sionistiska semiter och som med FNs hjälp skapade rasiststaten Israel.

”Israel bildades år 1948 som en del av det Brittiska mandatet Palestina. Staten saknar erkända gränser”. /Vikipedia

Yttrandefriheten i Israel hotas – vad säger de svenska liberalerna?

Aktuellt just nu och sedan decennier:

”Ingen går säker i Gaza”: Läkare berättar medan bomberna faller

Ingen humanitär kris i Gaza med 400 döda och 2000 sårade (Satir? Nej, Israeliska ”sanningar”!)

Israeliska mördandet fortsätter

Det tar ju aldrig slut! Inte så länge det finns en levande palestinier kvar!

Judarna har hatats i 700 år. Gissa varför!

Men, det är viktigt att skilja på judar och politik, skilja på semiter och sionister. Annars är det lätt att hemfalla åt folkmordsidéer som varken står sionister eller nazister efter. För i svaga stunder av ilska kan jag känna i djupet i mitt hjärta att om Hitler hade lyckats med den slutgiltiga lösningen så hade inte bara Mellanöstern utan även hela världen sett mycket bättre ut, förutsatt att han sedan ändå förlorade kriget.

Israel - psykopat-stat.jpg

(Bilden lade jag ut på AFTONBLADET-bloggen Åhh-sikt, men den refuserades!)

Förstår ni hur jag menar: nazism och zionism är lika avskyvärda! Och likheterna är stora. Lebensraum, folkfördrivning, folkmord. Och precis som tyskarna ställde sig bakom den nazistiska politiken så ställer sig judarna bakom den zionistiska politiken. Inte alldeles mangrant förstås, varken vad gäller tyskar vs nazismen eller judar vs zionismen, men tillräckligt många för att folkmordet ska kunna äga rum.

Och lika fel är det ju att vilja utrota judar för vad de gör som om vi skulle vilja utrota tyskar för vad som har skett. Man får inte hemfalla åt folkmordsidéer. Då sällar man sig till det avskum som styrde Tyskland och det avskum som styr Israel.

Men något måste göras!

Något, men dock inte det som jag känslomässigt och instinktivt vill när jag bortser från förnuftet: radera ut alla judar i en slutgiltig lösning på judefrågan. Den sortens enkla politik är lika hjärndöd som den som drivs av Sverigedemokraterna i deras främlingsfientliga hat av muslimer. Men när känslorna rinner över så … Då känns det ju OK. Och det får det aldrig göra.

Judarna själva måste sätta ned foten och säga att ”denna sionistiska folkmordspolitik måste få ett slut och Israel måste upphöra att finnas till. Vi levde tillsammans i Palestina och det kan vi göra igen. Och vi måste sluta upp med art uppmuntra andra judar att flytta hit. Marken kan vi inte fortsätta att stjäla ifrån palestinierna längre!”

Alla judar stöder inte den Israeliska politiken. Men alltför många gör det. Och dem hatar jag, så som jag hatar nazister. Och jag undrar, när ska judarna bli ett ödmjukt folk? På mer än 2000 år har de misslyckats med det!

Israel mot Hamas – detta har hänt /EXPRESSEN. Artikeln tar bara upp den senaste konfrontationen. Konflikten gäller som bekant att judarna har stulit ett helt land, Palestina, och tvingat ut palestinierna i flyktingläger. Detta är folkmord!

”Noam Chomsky besökte nyligen Gaza och i en artikel ger han oss sina intryck. Noam Chomsky besökte Gaza strax innan Israels senaste övergrepp, men hans kunniga skildring är ett värdefullt dokument för alla som vill känna sanningen. Detta är del ett i min översättning av hans artikel.” Läs mer hos Portolanseglaren

”Målet med denna operation är att skicka Gazaremsan tillbaka till medeltiden säger Israels Inrikesminister Eli Yishai.” Läs mer hos Portolanseglaren

Länkar

…övergreppen mot palestinierna måste erkännas

Israel, USA och Mellanösternkonflikten

Israelisk folkmordspolitik!

Kriminella Israel

Hämnas Israel!

Terrorstaten Israel

Minst tio döda

En mycket alllvarlig situation

10 aktivister dödade

Isarels Hitleristiska propganda

Turkreaktion

Ship to Gaza

http://www.facebook.com/ShiptoGazaSweden

FN vädjar om hjälp till Gaza

Se Gaza i bilder efter åtta dagars krig

Vad som verkligen hände i Gaza


8 kommentarer on “Nobody knows the trouble I’ve seen”

 1. kao skriver:

  Att världssamfundet hela tiden ska fjäska för Israel är inte obegripligt, men det inte desto mindre upprörande för det. Hela historien var ett stort feldrag från FN redan från start. Och Obama vågar inte ta i hårdare mot Israel, det är många sionister i maktpositioner i USA. Inte minst ekonomiskt. Det vore politiskt självmord av en president i USA att gå emot den skocken.

  Men jag betvivlar att Israel har några vänner kvar i världen. När David slåss mot Goliat brukar David få sympatierna. Det är väl några utspridda lite här och där, som fortfarande tycker synd om de som led så fruktansvärt under 2a världskriget.

  Men man har helt tycks ha glömt alla andra grupper som led minst lika svårt då: romer, psykiskt sjuka, handikappade, politiskt oliktänkande och många, många andra grupper. Och när blir det de fattigaste afrikanska staternas tur att få SIN del av kakan efter århundranden av förtryck och slaveri av de vita, som stulit allt av värde där, och gjort att dessa afrikanska länder i stort står kvar på medeltidsnivå och aldrig lyckas resa sej?

  Tack för ett bra inlägg!

  Kramar från
  Kao

  • skvitt skriver:

   Vet du va?

   Det här inlägget försvann plötsligt.
   Nu hittade jag det som ”Utkast” och kunde publicera det igen.
   Vem tog bort det? Och varför?
   Kan det vara andra än judemaffian?

   /Skvitt

   • kao skriver:

    Hehe. KNappast. Men liknande har hänt mej denna vecka. Även Tant Otto råkade ut för liknande här om dagen.

    Kao

    • skvitt skriver:

     Tekniskt fel alltså? Och så är det bara detta inlägg som drabbats!
     Håll med om att det är lätt att bli misstänksam.

     Dessutom gjorde jag två försök att kommentera din video, men det fungerade inte. När jag postade blev hela skärmen vit. Och någon kommentar ”fastnade” inte!

     Mycket mysko.

     /Skvitt

     • kao skriver:

      Konstigt, ja. Kunde du lyssna på låten men inte kommentera?

      När jag svarar på kommentarer går jag in på den orangea fyrkanten uppe till höger på skärmen. Det är väl därför kommentarerna blir spalt-liknande.

      Skäms nästan för att säga det, men den fyrkanten hittade jag först för ca 3-4månader sen…..

      Kram
      Kao

      • skvitt skriver:

       Fyrkanten har inte alltid funnits där.
       Men varken det ena eller andra funkade. Och för att vara säker på att jag inte missat en kommentar så går jag också in i adminpanel/kommentarer.

       Videon var det inga problem med. Den går ju också att öppna i Youtube.

       Kram!
       /Skvitt

       • kao skriver:

        Dåså.
        Nu ska jag laga mycket stark mat – grönsaker, chili och räkor. Måste ha något starkt, känner jag, men inte alkohol.
        🙂

        Kram
        Kao


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s