Kategorier

Arkiv

Knyt skorna

på 17 olika sätt!

Tipset fick jag av Det vet jag. Tack!

Det kan ju alltid vara något för oss som inte skor oss på annat sätt, alltså vi som inte skor oss på andra, utan gör rätt för oss, till skillnad från kapitalister och sådant löst folk som gör allt för att öka deras möjligheter att sko sig. Jag syftar då första hand på Alliansens politiker, så klart. De tycker ju inte ens att det är fel att göra sig en förmögenhet på både gamla och sjuka. Just det, gamla och sjuka,

liksom på de arbetslösa.

slöseri FAS3.jpg

Inget är heligt för Alliansens politiker när kapitalet vill ha mer, som bekant. Då ska både statens och kommunernas skattkistor öppnas och länsas. Men ve den fattige som ber om en skärv! Då låses det med största hänglåset, som ju alla vet!

Här, du ärliga människa med både moral och samvete – till skillnad från Alliansens politiker, kan du se hur du skor dig på ovan nämnda 17 olika sätt utan att någon behöver lida av det.

Slutordet får KAO som skrev så här i en kommentar hos mig:

”Vapenindustrin är så satans stark så den nästan övermäktar både livsmedels-, läkemedels-, tobaks-och oljeindustrin! Plus alla andra kapitalistiska monster, som saboterar 95% av alla andra människors liv här på Jorden bara för att få bestämma och vara mäktiga. :(

För när penningpungen är stinn kan de bara önska sej makt, för makt är det enda dessa personer har att önska sej när de redan har allt annat. Och då gäller det för dessa svarta själar att tvinga alla andra att underkasta sej deras vilja – och det lyckas de med pga just pengarna och makten och det gör man, som jag skrivit förr, med hjälp av bla. smörjmedel (tityatatements), som det är just nu.

Att folk i gemen inte kan se detta fula spel är för mej en gåtan. Hur kunde man loosa allt? Låta sej bli så tubbade?

Men tiderna och sederna förändras alltid under seklernas och milleniernas gång. Inte är det säkert just vi, som är vuxna nu, kommer uppleva en radikal förändring, men våra barn och barnbarn kanske ruttnar på det rådande systemet och gör uppror.

Jag hoppas verkligen det. Det vi kan göra är att förklara politiken och hålla sakers tillstånd levande för dem, så de aldrig glömmer vad/vem som förtrycker dem i slutänden.

Kram
Kao”

Tack KAO!


6 kommentarer on “Knyt skorna”

 1. kao skriver:

  När exboxaren och världsmästaren Muhammed Ali (f.d Cassius Clay) skulle tvingas in i det militära för att ‘strida för sitt land och mot kommunismen’, sa han:
  ”Varför ska jag skjuta på dessa personer? Jag har inget otalt med dem!!!”

  Minns ej hur det gick om han tvingades sitta inne för vapenvägran. Men jag tror inte det.

  😉

  • skvitt skriver:

   ”Först dömdes han till fem års fängelse, men domen ändrades senare till fem års avstängning från boxning i USA. Han blev även fråntagen sitt pass så även om avstängningen formellt bara gällde USA fanns ingen möjlighet för honom att gå runt avstängningen genom att boxas i utlandet.”

   Läs gärna mer: http://sv.wikipedia.org/wiki/Muhammad_Ali

   Kram!
   /Skvitt

   • kao skriver:

    …men han förblev en hjälte i sitt hemland och även utomlands. Detta var ju på 70-talet så alla i världen visste ju och brydde sej om vad som hände….men alla som blivit världsmästare – ‘champs’ där är hyllade för evigt. Hur länge sen det än var de tog Bältet (även vår INGO).

    • skvitt skriver:

     Han är Hjälten med stort H.
     För mig är Ingo en person som har gjort en bedrift, men politiskt var han ett nöt som älskade allt vad USA står för.

     Ali, däremot, var en människa som såg orättvisa, som du vet.
     Dessutom boxades han mycket bättre och Ingo skulle aldrig ha en chans mot honom. Många, inklusive jag själv, ser Ali som världens allra störste boxare, outstanding.

     Inte bara boxning: http://www.youtube.com/watch?v=Vnzofi_QltI

     Kram!
     /Skvitt

     • kao skriver:

      Visst var M.A den störste.Även för det starkt högervridna samhälle han levde i och som ff finns så djupt rotat i den amerikanska folksjälen.

      Ingen tvekan om att M.A var den störste de nånsin haft.

      Att jag nämnde I.J var för att visa hur man hyllar gamla champs där. Inte de olika boxarnas åsikter.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s