Kategorier

Arkiv

Så och i Sverige!

Tack Reinfeldt!

”När Liam Barker föddes trodde läkarna inte att han skulle överleva i mer än tre månader. Idag är han 18 år gammal och bor i Middlesbrough i England, men har en allvarlig muskelsjukdom. Hans tillstånd kräver att han är under uppsikt från sina föräldrar dygnet runt. Han kan enbart kommunicera med hjälp av sina ögon, och behöver respirator för att kunna andas.

När han fick en kallelse till Englands motsvarighet till arbetsförmedlingen fick föräldrarna en chock, och började genast gå igenom Liams försäkringshistorik för att kunna bevisa att sonen inte var arbetsför. Men det hjälpte inte.” EXPRESSEN

I England, ja, ja! 

Nej, inte bara där utan även här regerar en hjärtlös oligarki med de flesta tecken på psykopati!

Tack, din djävla psykopat, Fredrik Reinfeldt, som saknar medlidande, empati, ånger, skam och skuldkänslor, alltså allt det där som vi andra har, vi som inte lider av psykopati! Samvete har du inte heller! Det ger en poäng till på psykopati-skalan!

Lider och lider!

Nej, du kalla åladjävel, du lider inte det minsta av att vara kall som en fisk och helt hjärtlös. Det vet alla som vet det minsta om psykopati! Vi vet hur ni funkar! Lider gör ni inte av er störning, ni frossar av de fördelar den ger er! Det vet alla som känner till psykopati-störningen.

Tjo faderittan Limbo!

Till exempel:

och till exempel:

Så gör ni ju!

Och till exempel:

Känns det igen?

Och detta om att ni klämmer åt samhällets svagaste medan ni gynnar de redan rika:

och trampar på andra

och går över lik!

och så ser ni till att de besuttna, kapitalisterna, sticker sin kos med pengar de har stulit av oss!

Ni målar upp illusioner som tyvärr de flesta inte ser:

De här bilderna kommer från PSYKOPATI.SE.

Och nog fan beskriver de Alliansens politiker förbannat bra.

Här kommer fler bilder från PSYKOPATI.SE som säger mer om dig, du din djävla parasit,

och dina gelikar än 1000 ord:

Just det!

Till oss vanliga medborgare räcker ni lång tunga:

Djävla svin!

För oss, vi vanliga medborgare som har betalat skatt i hela vårt liv, rycker ni undan mattan och sätter oss på svältkur, allt medan de som lever på sitt arbetsfria kapital får det allt bättre. HUR ÄR DET STÄLLT MED MORALEN?

Dum fråga, för du, FREDRIK REINFELDT, och dina psykopati-gelikar, ni kan inte stava till moral.


3 kommentarer on “Så och i Sverige!”

 1. kao skriver:

  En av de klaraste lysande psykopater på allianshimlen är Annie Lööf. Förutom R, som du ju redan nämnt. Även Hägglund har visat oförsonlighet med sina 50kr till pensionärerna. Han höjer nu frikortet på vård och mediciner – och tycker han gjort något bra!!! Det är ju just de sjukskrivna, långtidssjukskrivna och arbetslösa som drabbas! Inte de friska som arbetar. Man har kommit fram till att väldigt många av de med sämst ekonomi inte har råd att hämta ut sina mediciner.

  Killen i England: Läste också om honom och visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Han kan ju inte ens ta sej till Énglands motsvarighet till AF.

  Dylika beslut är psykopatiska i sin grymhet, befästa av pragmatiker utan känsla för andra än sej själva och sin egen grupp.

  Varför skulle det vara fel att ALLA har det bra? Man har anammat gammal USA-politik att bara se om sitt eget hus, Strunta i andra och att ”alla är sin egen lyckas smed”. Men det stämmer givetvis inte med verkligheten.

  Nu är Obama sakta men säkert på väg åt det tänkande vi hade i Sverige fram ungefär till Palmes död – medan Alliansen upprepar USA:s gamla misstag.
  *STÖN*

  Kram // Kao


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s