Kategorier

Arkiv

Vem ligger etta?

Ja gissa!

 

Vem ligger etta på denna site

http://botd.wordpress.com/growing-blogs/

just nu?

OK, det svänger snabbt så när du kollar kanske han inte ens är med på listan.

Fast det är ju i så fall synd.

Här är hans senaste inlägg.

Annonser

13 kommentarer on “Vem ligger etta?”

 1. Sture Bergwall skriver:

  ..och inlägget som fört mig till denna hedrande förstaplats är gjort av Johanna Hazianastasiou, min systerdotter. Det känns extra bra!

 2. kao skriver:

  Det är ju makalöst hur TQ kunde snurra upp en hel expertis, som bara matade honom med alltmer benzodiasepiner! Skandalen är oerhörd och de slutsatser ‘experterna’ dragit.

  Skönt att Sture Bergwall äntligen blivit av med TQ, men han bör få ett mycket stort skadestånd. Sen tänker jag på alla de anhöriga till mordoffren som det inte finns någon gärningsman till….

  Idag nämns Jukka-Åmselemördaren som en tänkbar gärningsman i minst ett fall, i AB. Han och S.W var i Dalarna samtidigt, nästan på samma plats.

  Kram//Kao

  • skvitt skriver:

   Hittar inte AB-artikeln, men det är väl lika bra det. Den teorin i AB ger jag inte ett skit för.

   Klart att anhöriga till mordoffren borde på skadestånd.

   Kram!
   /Skvitt

   • kao skriver:

    Men de har hamnat i skymundan i debatten.

    • skvitt skriver:

     Det ska inte behövas debatt för sådant. Vi får väl se vad som händer. Maskineriet mal långsamt, om mal alls i denna fråga.

     /Skvitt

     • kao skriver:

      Kan man ju tycka. Men nog verkar man ta itu med TQ-grejen nu. Även om den är pinsam för hela rättsväsendet/psyk-expertisen. Hoppas de lärt sej en läxa.

      I Sverige glöms oftast anhöriga till offer bort. När jag satt i Tingsrätten förvånades jag av att man bara skyndade igenom ett mål, men inte gav den dömde eller anhöriga några ord på vägen. Det var kliniskt fritt från sådant.
      ——–
      Kan du kolla min kommentar ang.CCleaner?

      Kram//Kao

      • skvitt skriver:

       Du har säkert mycket att berätta om det och borde viga en stor del av din blogg för att skriva just om sådant.

       Ska kolla om Ccleaner!

       Kram!
       /Skvitt

    • skvitt skriver:

     Visst kan det vara så, men än så länge bara spekulation.

     /Skvitt

      • skvitt skriver:

       Lars Göran Tomas Lambertz är en djävla idiot som, eftersom Sveriges juristvärld är ett skrämmande litet kotteri som sysslar med ryggdunkningar, champagnefester och sängalag, givetvis gör vad han kan för att försvara både den personlighetsstörde Christer van der Kwast och sina egna fatala felsteg opch tillkortakommanden.

       Urk!

       ”Göran Lambertz är feg. I sin DN-debatt artikel idag listar han i fem punkter den ‘starka bevisningen’ utan att tala om vilka fall det gäller. Att det är Theresefallen i de två första punkterna vågar han inte säga och inte heller att det är Johan Asplund fallet i punkt tre och fyra. I båda dessa fall har jag fått frikännande domar. Det femte fallet han skriver om är mordet på Gry Storvik i Norge.

       För att klara sig ur sina krumbukter och från ansvar för sin ‘rättsutredning’ 2006 tar han tag i det utlåtande som Otto Brundin skrev 1970, ett utlåtande som Socialstyrelsen underkände och som domstolen samma år kastade i papperskorgen. Jag måste påpeka att Brundin lät fotografera mig naken framifrån, bakifrån och från sidan för att sedan, med hjälp av sina studier av min nakna kropp, skriva diagnos.

       Göran Lambertz är lika dåligt påläst nu som 2006. Jag skall inte påstå att han tagit hjälp av Claes Borgström eller Christer van der Kwast men jag kan inte låta bli att tänka tanken.”
       Citat: Sture Begwall

       /Skvitt

 3. kao skriver:

  Göran Lambertz var en person jag en gång beundrade då han var JK. Nu vet jag inte vad han pysslar med. De 3 bevis han påtalar gällande ett av de äldre morden S.W först erkände, kunde ju vem som helst listat ut…med medias hjälp och lite sunt förnuft. Dessutom vet Johan Asplunds föräldrar, och har ALLTID vetat, vem som mördade deras son. Därför har de naturligtvis aldrig trott på TQ som mördaren, eftersom det inte var han som tog livet av sonen.

  Tyvärr har de inte de 100%-iga bevis som krävs för en fällande dom mot den mannen. Domstolen med sina advokater och åklagare och den’psykiatriska expertertisen’ har helt kört över de anhöriga för att själva posera i rätten om århundradets massmördare…..så nu har de flesta spår till de VERKLIGA mördarna kallnat väsentligt.Det hela är säkert irreparabelt vid det här laget. Tyvärr.

  Hur kan ett helt system låta sej tubbas av en drogad mytoman som vill ha uppmärksamhet?

  Kram//Kao


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s