Kategorier

Arkiv

En massa intresanta hemliga länkar

Flera stycken i samma inlägg

De’ ni!

Låt mig börja med en häpnadsväckande upptäckt. För att genast gå vidare med om vi svävar rent av. Och att sväva kan ju vara att flyga rent av, som till exempel papegojor. Och sådana kan ju dessutom prata i viss mån. 

När det gäller papegojor finns det åtminstone två olika sorter

Men så finns det andra som kan flyga, till exempel de som sticks. Det är parasiterna som jag tänker på. Av dem finns det också två olika sorter, men alla flyger kanske inte. Men de som inte flyger kan vara nog så otrevliga, kan jag berätta. Och just sådan parasiter som inte flyger finns det flera olika sorter av. Värst är de som ger sken av att inte vara parasiter.

Men så till en helt annan sak. Det finns ju samband och sådana finns det av olika slag. Bara för att bevisa det så visar jag ett exempel här.

Fler exempel tar jag inte. Det skulle bara belasta hjärnan. Och det är ju så att ju mer man lär sig dess mer vet man och ju mer man vet desto mer glömmer man och ju mer man glömmer desto mindre vet man och just därför är det bäst och framför allt onödigt att alls försöka lära sig något över huvud taget. En del lever ju faktiskt helt efter det. Alltså, de skiter i att lära sig ett endaste dugg. Det är kanske bäst så. Det verkar faktiskt så. En del kommer väldigt långt med det även om de därmed också så att säga ställer sig i en klass för sig, alltså att de därmed blir ganska ensamma

Det finns dock vissa som är rädda för ensamheten och därför sällar sig växande rörelser. Ja, så att säga av opportunistiska skäl. Eller för att uttrycka det som så, att eftersom de har glömt varför de finns så hakar de på trender. Kanske för att få luft under vingarna. Vissa kan ju behöva det. Och så att säga affischera ut det på sätt som väcker uppmärksamhet. 

Uppmärksamhet är ju nyckeln till framgång, som alla vet.

Tack så mycket för all visdom och ny insikt som vi har fått.

Tack 2000aldrig!

 

 Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s