Kategorier

Arkiv

Gammalt gruppsex

Tänka sig

Två stycken har hittat mitt inlägg om gruppsex!

Folk är sexfixerade!

Bilden lades ut på gamla AB-bloggen och föreställer en swingwerklubb. Men för att göra bilden mera acceptabel så behandlade jag den ganska rejält i Photoshop. Den blev ju anständigare då.

Jag kan också konstatera att länken Herrspekulerar inte längre fungerar så det är meningslöst att klicka på den.

 

Det här med sex och Internet är intressant. Bara det faktum att två har klickat på mitt gamla ointressanta inlägg säger ju det mesta.

En annan intressant aspekt är den om Internet och fördomar. Alltså de fördomar som folk har om Internet när de själva inte har någon Interneterfarenhet. Jo, sådana finns än i dag. Jag vet det för att jag ofta sätter mig på syltor och krogar och med min laptop surfar runt där, bara för att byta miljö. Det är då de där lite halvberusade utan egen dator och utan egen erfarenhet kommer fram och frågar: ”Kollar du porr?”

Alltid, alltid, alltid är det porr de undrar om jag kollar på. De tycks inte ha en aning om vad Internet kan användas till, utom just att ha till porrsurfande. Märkligt! Har de bara stirrat rakt ned i glasen de sista femton åren medan utvecklingen gått förbi dem?

Lite mera begåvad var tjejen som fly förbannad kom fram till mig och sa: ”Ge fan i att spela in oss med din webbkamera!”

Hon visste i vart fall att bärbara brukar ha kamera nu för tiden. Men hon gick ju snabbt tillbaka till sin väninna och satte sig när jag förklarade för henne: ”Om du skulle vilja bli filmad bör du vara framför linsen inte bakom och be mig sätta på kameran också!” Nu vet hon till och med var den sitter.

Varför skrev jag nu om detta egentligen?

Tja, med tanke på min rubrik springer nog besökssiffrorna i höjden. Men var det därför de kom hit så lär de väl inte komma tillbaka.


4 kommentarer on “Gammalt gruppsex”

 1. Monica (gocka) skriver:

  Hahahaha, vilket bra inlägg! Och så som sagt du lockade säkert hit både den ena och den andra, även mig just i dag 😉 Nu törs ju inte jag klicka mig in på det gamla inlägget pga det du skrev här då men vet inte heller om jag är så intresserad. Men visst är det märkligt att alla tror att du porrsurfar?!!! Det kan ju bara vara sexfixerade som frågar eller? Sådana som vill att du porrsurfar ute på krogen! :-/

  • skvitt skriver:

   Jag tror det handlar om att de inte vet mera än så eftersom de inte själva surfar. Och skulle de skaffa sig möjligheten så blev nog porrsurf det de började med. Sen hittar de säkert andra siter som är bättre.

   Jag kom att tänka på Jesper Odelberg, som sa ungefär så här: ”En porrfilm är som en telefonkatalog – väldigt många namn och nummer men ingen handling!”

   Men ta du och klicka till mitt gamla inlägg. Där har jag en fin och ömsint erotiskt kittlande bild som inte visar något du inte vill se. Jag lovar. Du kan kolla hur pryd du än är. Jag sparade faktiskt den bilden till dem som klickar vidare, istället för att lägga ut den här. Den är fin!

   Bonusvideo till dig!

   Kram!
   /Skvitt

 2. Monica (gocka) skriver:

  Hej igen, du hade kommit rätt det var jag som kommenterade. Det är nog så här att jag har ju skrivit bloggspace-adressen inom parantes efter blogspot-adressen, det är ju därför det inte fungerade. Har nog inte tänkt på att man kanske vill klicka sig vidare på mitt namn så utan det har varit en hänvisning till vem jag var då bloggspace låg nere! Inte så smart kanske …men, men man kan inte alltid ha huvudet på skaft. 😉 Ändrar det nu!

  • skvitt skriver:

   Bra att du kikade in – ja så att jag kikade in – ja så att jag hittade rätt – ja så det inte blir fel! 🙂
   Kram!
   /Skvitt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s