Kategorier

Arkiv

Ingen gratisupplysning på AB

Psykopati

Det är vanligare än de flesta tror.

Det syns inte på utsidan.

Det är en myt att de bara är fasansfulla mördare.

Alla kan luras av dem.

De flesta utnyttjas bara som verktyg verktyg.

För offren är mötet förödande.

Och offren är många.

Man klarar sig bättre om man har kunskap.

Nu tänkte AFTONBLADET/Vendela sprida lite kunskap om psykopater. Och om kvinnliga psykopater. För de finns. De är nog lika vanligt med kvinnliga som med manliga psykopater. Det hävdar psykopati.se och hävdar att de kvinnliga psykopaternas beteende mer sällan leder till fängelse. Och det är där de får sin diagnos. Alltså finns det färre psykopater som har fått en diagnos bland det kvinnliga könet. Och alltså ser det ut som att de är färre än männen.

Så illa är det ställt med kunskapen om psykopater!

Därför, bland annat, är det viktigt med upplysning. Men det är också viktigt för att med kunskap står man sig lite bättre rustad i mötet med en psykopat. Det är ingen garanti att man genomskådar dem, men man har en större chans och därmed större chans att slippa hamna i deras klor.

Ämnet är alltså väldigt angeläget att skriva om på ett sakligt sätt. Om AFTONBLADET/Vendela klarar den saken är mer än jag vet. De har nämligen den dåliga smaken att ta betalt för artikeln! Det är dålig stil, mycket dålig stil!

SKÄMS!

Så här presenteras ovan nämnda sida om psykopati:
Den här webbsidan vänder sig i första hand till er som har eller tror er ha drabbats av en psykopat. 

Den är sannolikt även besöksvärd av många andra skäl. Även den som egentligen endast är ute efter att ta del av rent teoretiska forskningsrön kommer med viss sannolikhet att få ”kött på benen”, därför att den här sidan speglar till stor del den vanliga lilla människans möten med udda människor, de problem de för med sig och med perspektivet fokuserat på personlighetsstörningar i och omkring psykopatispektumet.

Att endast söka forskningsrön kan vara som att ‘se mot stjärnorna för att få en glimt av jorden’! ”

Bild från psykopati.se
Det är definitivt mycket mer givande att läsa psykopati.se än att läsa tidningsartiklar!

2 kommentarer on “Ingen gratisupplysning på AB”

 1. Nettan Tjernkvist skriver:

  Det är alltför ofta man tror att psykopaten är rakt igenom ond och våldsam http://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/article12100356.ab Det är är i alla fall min bild av vad en psykopat har för egenskaper. Många av de politiker som sitter i ledande ställning, däribland Reinfeldt (enligt mitt sätt att se) är psykopater långt ut i fingerspetsarna, annars tror ajg det skulle vara svårt att vara stadsminister…….

  • skvitt skriver:

   Jag håller med dig med ett undantag, ondskan. De NJUTER av att såra och skada andra, då har de visat vem som har övertaget. Det är bra för deras självkänsla, självuppfattning och grandiositet.

   Kram!
   /Skvitt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s