Kategorier

Arkiv

Den absoluta sanningen – PS

Klicka på bilden för nästa bild

Mer PS ser du i GP. Scrolla längst ned.


6 kommentarer on “Den absoluta sanningen – PS”

 1. kao skriver:

  Kul bild:-)

  Sanningen? Den är det många som har. Eh? Antingen som sannings-Sägare eller sannings-Ägare…och det ställer ju till en massa problem för dem som blir dissekerade och ligger i underläge då.

  Psyk- och narkomanvården är så usel. Det har den egentligen alltid varit!Om det hade gällt friska arbetsföra personer med släkt/vänner som kunde stötta dem – eller att de hade några mille på banken att slanta in med, så hade det givetvis inte sett så jävligt ut som det gör.
  Och då hade man forskat mer i ämnet. Plus att alla som studerar såna här ämnen skulle ut i arbetslivet minst ett halvår innan de ö.h.t fick jobba med människor.

  Grejen att jobba med människor i nöd, och att forska i ämnet ligger inte särskilt bra till hos myndigheter och av den anledningen till att dessa personer alls valde den banan i yrkeslivet.

  Dessa individer kostar ju bara staten en massa stålar och ger inget tillbaks i form av skattemedel eller ruljangs på Börsen. Därför får bl.a socialarbetare i ett kapitalistiskt samhälle också en supertaskig lön. De är ju TÄRANDE på samhällsapparaten, för bövelen! För att inte tala om vad klienterna kostar!

  Kram
  kao

 2. Under Mattan skriver:

  Ett nytt försök att dölja den ”absoluta sanningen”?

  kristofferhell.org & highcrimes stängdes efter poliskontakt med hostingföretaget‏…
  http://corruptio.blog.com/2012/04/28/kristofferhell-org-highcrimes-stangdes-efter-poliskontakt-med-hostingforetaget%E2%80%8F/


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s