Kategorier

Arkiv

Om invandrare

En av mina kommentarer

Jag skrev den hos Svante. Där finner man många djupsinnigheter och spetsfundigheter, så gå gärna in och läs!

”Flyktingar och invandrare har besparat mig mycket utgifter. Jag behöver bara ta kollektivsnöret till förorten för att uppleva det exotiska. Inga utlandsresor behövs! Jag har sett hela världen, i min egen hemstad! Jag har lärt känna asiater, afrikaner, latinamerikaner och sydeuropéer på ett sätt som jag aldrig skulle ha gjort som turist! Det kan ju även rasisterna göra, bara de inte bygger murar runt sig själva!

Och när jag går i pension, vem ska då försörja mig när svenskarna inte räcker till, om inte våra invandrare skulle finnas?

De som har långt kvar till pensionen kan ju tänka på alla skitjobb som de slipper att ta.

Och tänk på den exotiska maten man kan äta var som helst, fast man är kvar i sitt hemland!

Men det finns en ännu viktigare sak att betänka. Kostnaden!
Tänk vad mycket vi infödda har kostat samhället! Själv gjorde jag till exempel inte ett skapandes grand för att bidra till Sveriges välstånd och konkurrenskraft förrän en bit upp i 20-årsåldern. I över 20 år låg jag samhället till last! Ja, jag konsumerade skolgång år ut och år in!

Tänk så mycket billigare det blir med en eller två terminer svenska för invandrare och sen är de fit for fight, så att säga. Så det är bara för det så kallade näringslivet att sätta dem i arbete, liksom. Synd bara att de inte gör det så ofta.
Men där tar ju många invandrare saken i egna händer och öppnar pizzerior, servicebutiker och liknande. Fast en del blir ju taxichaufförer till exempel.
Tänk vilket kompetenslyft!

Tänk vilket kompetenslyft det är för taxi-näringen! Det kan ju behövas nu när det snart inte längre finns några ambulanser kvar, särskilt inte i Norrland! Då är det tryggt att veta att taxichauffören redan utbildade sig till läkare på det irakiska samhällets bekostnad, innan han for hit!

Sverigedemokraterna brukar ju visa på alla kostnader som invandringen för med sig. Det är ju i och för sig inte så konstigt. De är ju så obildade att de inte klarar av att räkna med plus och minus i samma räkneoperation!”


7 kommentarer on “Om invandrare”

 1. HEMIMAMMA skriver:

  Klockrätt vist och sant

  hemikram

  • skvitt skriver:

   Javisst är det och det är ju så enkelt att förstå att jag häpnar över att så många låter sig gå i rasisternas ledband.
   Det är ju klart att rasisternas ideologer begriper detta lika bra som jag, men deras dolda agenda kräver en lögn att dölja de verkliga målen bakom och DET kan jag förstå att alla kanske inte begriper, men den rasistiska demagogin borde ju alla kunna genomskåda.

   Kram!
   /Skvitt

 2. kao skriver:

  Så jäkla underbart! För precis så är det ju.
  😀
  Kram//Kao

  • skvitt skriver:

   Alltför många kan inte tänka, annars hade de kommit på detta alldeles själva istället för att rapa upp främlingsfientliga påståenden stup i kvarten, vare sig de stödjer eller tar avstånd från SD och deras gelikar.
   Kram!
   /Skvitt

 3. […] skvitts skriver om-invandrare, matematik och Sverigedemokrater: […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s