Kategorier

Arkiv

FÖR ETT MEDMÄNSKLIGT SAMHÄLLE

Det verkar som …

att folk börjar se vart åt Alliansens politik leder. Konstigt bara att de inte visste från början och att det ska ta 6 år för att fatta. Men av opinionssiffrorna att döma börjar det i vart fall hända något.

STOPPA UTFÖRSÄKRINGARNA AV SJUKA

Du kan läsa mera här.

Det är ju ändå så att Alliansen består av reaktionära partier och det innebär att dessa partier strävar bakåt, såsom termen reaktionär faktiskt betyder. Det är alltså partier om vill driva utvecklingen bakåt! Tyvärr tycks allt för många sakna denna kunskap. Man kan ju bara hoppas att folk får in i sina skallar vad reaktionär politik verkligen är och sen tänka tanken: VILL JAG HA EN TILLBAKAGÅNG till det gamla?

Den som orkar lyssna på smörja och dåligt försvar kan ju se denna video:

Vissa har så att det inte går någon nöd på dem. Det är de som gynnas av Alliansens politik. Kan de behöva ännu mer? Jag ställer den frågan till Alliansens alla politiker på alla nivåer och till alla som röstade på dessa partier.

Andra har det sämre, mycket sämre och ännu sämre ska det bli, minsann,

med en Allianspolitik – en reaktionär politik – en politik för rika som betalas av redan fattiga.

Lyssnar man på de som är ansvariga för denna politik, eller som genomdriver den, så hör man ju att de själva har svårt att försvara den.

Inte en självaste Reinfeldt kan stå upp och försvara sin politik utan att hemfalla till lögner och han slingrar sig som en orm när han ställs mot väggen.

Vore det någon stake och mänsklighet i denna förbannade egocentriska psykopat så hade han erkänt att han driver folk i döden, men han försvarar sin politik, trots att han måste hemfalla till rena lögner för att undkomma kritiken och trots att han vet att kritiken är mer än välgrundad!

Ska då vi andra tro så mycket mera på hans och Alliansens politik att vi lägger vår röst på vårt eget fördärv?Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s