Kategorier

Arkiv

Hemliga länkar

De är bra

 

De är bra på två sätt. 1. folk är ju nyfikna. 2. Hinner man inte skriva något så kan man ju alltid lägga ut en länk, gärna kalla det en hemlig sådan.


2 kommentarer on “Hemliga länkar”

 1. kao skriver:

  Vilka dårförslag. Typiskt en sån verklighetsfrämmande person som B. Ask. Ska man ha spioner på stan som kollar varenda människa med kamera, eller fråga varenda kotte om det gör något att de hamnar på hörnet på en bild av – låt oss säga SLOTTET???

  Låt oss milt uttrycka det som att spontaniteten i bilderna går totalt förlorade om man ska be folk flytta på sej eller stå i en viss position så det blir laglig fotografering!!!

  Vad ska vi säga till alla japaner och andra som kommer hit med kamera på magen och ska fånga allt exotiskt här i Svedala på bild? ”Akta’re, du kan torska dit på böter eller fängelse om du tar en bild! Gå först fram till de andra japanerna eller om det kan vara koreaner eller t.o.m jänkare som står framför objektet du ska fota och fråga om detb är ok först”.

  Beatrice Ask har alltid haft ett underligt sätt att resonera. Undrar hur ganglierna och synapserna funkar uppe i hennes skalle och hur många av dem som slutat fungera helt?

  Snart vill väl även hon att vi ska sjunga ”we shall overcome” eller nåt liknande när det blir hotfullt läge hos kritiska eller desperata medborgare eller är kravaller på G för att folket tröttnat på ett och annat….

  Yours
  Kao

  • skvitt skriver:

   Det är ett bra lagförslag tycker jag. Jag menar, för polisen blir det lätt, de har ju bildbevis på att ett brott har begåtts. Kanske kan polisen för en gång skull sätta fast en kriminell person. Om sedan polisen prioriterar just sådana hemska brott kommer deras uppklarandeprocent att kunna nå de svindlande höjderna av gissningsvis 10%.

   Sen kan politikerna slå sig för bröstet och säga att de äntligen har fått bukt med brottsligheten. Och så är det ju bara att påtala bristen på fängelseplatser. Hur många sådana det kommer att behövas är ju lätt att räkna ut på förhand. Saknar politikerna siffror för denna planering kan de ju begära in dem från turistföreningen.

   Möjligen kan ju politikerna göra som de gjorde med hårddiskar och annan lagringsmedia, lägga en avgift på minneskort till kameror där avgiften täcker bötesbeloppen.

   Kram!
   /Skvitt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s