Kategorier

Arkiv

Inför en blåblodig nedkomst

Kunglig bebis i faggorna.

Det skriver Anarkia och fortsätter: ”Karolinska spärrar av  för att kunna ge plats åt pressuppbådet som väntas då Sverige ska få en ny tronarvinge.   Viktoria väntar snart föda sitt första barn. Frågan är om inte det blir en tronpretendent som kommer att se  dagens ljus på Karolinska?  Det känns minst sagt lite dammigt med ett kungahus och en kung som statschef.

Hur det fungerar på förlossningen i det här läget. Töms rummen för att bereda plats för Viktoria i ensamt majestät?” Läs övriga frågor också!

Naturligtvis har även Skvitt lite att säga med anledning av att Viktoria snart kommer ur sina ”omständigheter”.

Monarki är verkligen förlegat och faktiskt inte bara som styrelseskick.

Grejen är ju den att Viktoria inte haft rätt att gifta sig med vem hon vill. Både riksdag och hov har makt över saken och måste ge sitt godkännande. Nu får man väl hoppas att Daniel kändes rätt för henne.

Men tänk om Viktoria är flata! Inte fan får det komma fram. Alltså tvingas hon gifta sig ändå och … ja vi vet ju inte om hon är inseminerad. Men tänk att inte få visa upp sig med den hon älskar, så som alla andra homisar i dag kan.

Det är så mycket som kungligheter inte kan, inte för att de har valt det utan för att de har fötts till det.

Nu kommer strax en unge till som vi ska försörja. Ska inte moderaterna tjoa högt om att folk måste komma ur bidragsberoendet?

Och den stackars ungen ska nu förevisas pressen, år ut och år in under hela uppväxten. Snacka om barnmisshandel. Vem beivrar det?

Sen ska ungen en vacker dag ikläda sig ett yrke den kanske inte alls vill ha eller ens passar för!

Varje människa sund i själen tar avstånd från detta. Tyvärr visar ju kungahusets popularitet hur många som inte är sunda i själen och det skrämmer mig i högsta grad.

Nej folk är vrickade. Inte så konstigt då att de kan rösta på partier som missgynnar dem. Jag menar, Alliansen hade aldrig kunnat få majoritet om bara de som tjänar på deras politik röstade på dem.

Det finns alldeles för många puckon i det här landet. Vi borde ju utvisa dem. Det skulle kunna göras utan att vi led brist på befolkning. Det finns så många goda människor där ute i världen som vi kan bjud in istället.

Ifall någon undrar, med anledning av sista meningen, Skvitt är etniskt svensk. Om det nu har någon betydelse för någon. Alltså på vilken sida en gräns han är född. En gräns som forna kungligheter har kämpat sig till genom att offra sina undersåtars väl, ve, blod och liv.


21 kommentarer on “Inför en blåblodig nedkomst”

 1. Svante Svensson skriver:

  Delar din åsikt om Kungahuset, ingen människa ska kunna födas in i sin yrkesroll, den ska man få endast p.g.a. sina meriter. Bevara monarkin Victoria i formalin.
  Svante

  • skvitt skriver:

   Hoppsan!
   Jag hade glömt att sätta rubrik på inlägget!

   Jo, så är det! Så som du säger!

   Men de är människor, så jag tar lite avstånd från det du sa i sista meningen. Fast jag förstår att du sa det för att det är roligt, vilket det ju faktiskt är.

   Hur som helst så är det faktiskt synd om dem och frågan är om det kan kompenseras med en snuskigt god ekonomi.
   Jag minns en intervju med Viktoria när hon fyllde 15 år. Jag gissar att hon säkert sa 10 ggr under intervjun: ”Jag är en vanlig människa! Jag är en vanlig människa!”

   Jag tycker det säger en del. Det säger helt enkelt att hon mådde psykiskt dåligt av att vara kunglig. Det bekräftas även av de ätstörningar hon har, eller i vart fall har haft. Och det har hovet inte lyckats dölja. Annars är ju hovet bra på att dölja det mesta. Och då inställer sig självklart frågan hur dåligt hon VERKLIGEN mår, eller har mått.

   Så nog har jag på fötter när jag talar om barnmisshandel.

   Intressant är ju också vad tösen menade med ”vanlig”, med tanke på hennes referensramar.

   Det vore kul att sätta henne en månad i ett arbetarhem, i en familj – högst vanlig, i vilken förort som helst, låt oss säga Rinkeby, Gårdsten eller Rosengård. Låta henne käka pölsa och gå omkring i våra vanliga paltor, samt ta T-bana, spårvagn eller bus in till stan. Givetvis skulle hon sminkas så att ingen kände igen henne, om det nu är möjligt med tanke på hennes satans stora haka (vilket hon förvisso inte rår för, ej ska klandras för och påpekandet ska inte uppfattas som lyteskomik!). Därefter kunde vi ju fråga henne om hon verkligen känner sig så vanlig.
   🙂

   /Skvitt

 2. Vår blogg skriver:

  Haha 😀
  Ja jäklar om det är så, inseminerad. 🙂
  Håller med, slopa skiten nu när inte ens Tyskland kunde välja en president med svensk anknytning, eller blod.
  Men jag hoppas det går bra, eftersom ungen själv knappast valt detta!
  / Urban

 3. Svante Svensson skriver:

  Jag är rädd för att ditt uttalande om insemination, inte är så tokig. Prins Daniel opererades för inte så länge sedan för en ärftlig njursjukdom.
  Svante

  • skvitt skriver:

   Jo, men jag tror inte han pippar med njuren.

   Jo, föresten apropå ingenting, vad gjorde du på sexualundervisningen?
   🙂
   /Skvitt

   • Svante Svensson skriver:

    Vad är det för något? I den skola jag gick i förekom det inte, fröken vi hade sa att idag skulle det vara något sådant, och sedan rodnade hon, och började prata om bin, och sånt.
    Så den lilla kunskap jag har om detta område har jag införskaffat på annat vis. Jag vet hur man gör, men hittils inget resultat. När det gällde Prins Daniel fick jag för mig att det inte skulle vara bra med äftliga defekter, som de som Spanska Kungahuset drogs med, blödarsjuka.
    Svante

 4. skvitt skriver:

  Jag har inte heller fått något resultat. Jag sa till fröken att ”vi som redan kan det där om knulla, kan vi inte få gå ut och spela fotboll?” Men det är inte för att jag missade den lektionen som det inte har blivit något. Klart jag vet att man ska vara man och kvinna och pressa sig mot varandra med navlarna!

  Herre Gud, det är väl en instinkt!

  /Skvitt

 5. Svante Svensson skriver:

  Alla målningar av Adam, och Eva har navlar, så varför inte?
  Svante

  • skvitt skriver:

   Javisst och jag fattar inte varför en del undrar över detta!
   Splatt, splatt, sa det och så kom det navlar så fort de käkade äpple!
   /Skvitt

 6. Svante Svensson skriver:

  Ja just det, och är det inte kostigt att deras söner gick till främmande land, och hämtade sina fruar.
  Svante

  • skvitt skriver:

   Nej, så klart, annars hade de fått gnugga sina navlar mot morsans. Och då hade det kunna bli rejäla hakor, som hos habsburgarna. Det var ju innan det fanns hamburgare, men sen kom McDonalds och frälste hela världen med den påföljden att jag numera inte kan åka kollektivt utan att det alltid är någon ska gnugga naveln mot mig. Tur man har kläder på sig, annars hade ta mig fan busschauffören fått inställa sig i vittnesbåset i ett faderskapsmål.
   /Skvitt

 7. Svante Svensson skriver:

  Min morfar sa alltid att bibeln är en djävla bra bok, om man vill veta varför det är ett helvete på jorden.
  Svante

 8. Svante Svensson skriver:

  Jag hoppas det för jag tyckte mycket om min morfar bergsprängaren.
  Svante

 9. HEMIMAMMA skriver:

  Makt skall tillsättas genom lag icke samlag.

  Hemikram ♥


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s