Kategorier

Arkiv

Hemlig länk

Klicka här!


3 kommentarer on “Hemlig länk”

 1. Svante Svensson skriver:

  Apropå ditt inlägg om pedofili.
  Jag är tacksam om diskussioner och kommentarer hamnar på samma ställe så klicka därför på länken ovan och kommentera där istället för här!
  Är det mig det är fel på jag fattade det, som om man skulle skicka kommentarer på vanligt sätt, och inte på den det stod, Här kan du både diskutera, och rösta.
  Svante

  • skvitt skriver:

   Just den kommentar du skrev tycker jag gott kunde passa i inlägget där du skrev den eftersom den faktiskt inte handlade om pedofiler. Men vill man diskutera pedofili så är det väl lämpligt att det görs på ett och samma ställe. Så tänkte jag.

   /Skvitt

 2. Svante Svensson skriver:

  Men det är ju just denna grupp barn, som är värst utsatta för allsköns sexuella avarter. Jag har en kamrat som är farfar till en då 15 årig liten tös, och de skulle besöka ett evenemang tillsammans, och möttes vid överenskommen busshållplats, där barnbarnet springer fram, och kramar farfar, och farfar kramar naturligtvis om sitt barnbarn. Följden blev att vän av ordning skriker skäms gamla karln. Barnbarnet, som är slängd i käften säger då, att jag kramar min farfar precis när jag vill för han är snäll. Efter detta kom de överens om att inte kramas på offentlig plats. Jag vill bara säga att allt inte är pedofili, även om det förekommer alldeles för ofta.
  Svante


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s