Kategorier

Arkiv

Politiker med byxorna nere

Inte som det brukar vara

 

Nej, när politiker tas med byxorna nere brukar det inte vara bokstavligt, men i det här fallet är det sorgligt nog faktiskt så. Och när anhöriga delgav landstinget sina misstankar hände ingenting, vilket ju är synnerligen skamligt och oförlåtligt i sig. Varje misstanke måst utredas, oavsett om det finns fog för anmälan eller ej.

Så vad var det nu denne politiker hade gjort?

”I måndags skuggade familjen själva färdtjänst-bilen sen dottern hämtats.

Plötsligt körde taxibilen in på en enslig skogsväg. Snart kunde de konstatera att deras farhågor besannats och larmade polis som grep föraren: en lokalpolitiker med uppdrag för Miljöpartiet.

Politikern begärdes häktad på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt, alternativt sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning, vid tre tillfällen.

Tingsrätten på orten valde i går att häkta honom på den lindrigare brottsrubriceringen.” AB

häktades i går Politikern är på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt, alternativt sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning vid tre tillfällen.

Det finns alltid människor som inte vet vad rätt och fel är eller som inte bryr sig om det, men samhället måste alltid vara berett på att ta itu med dessa människor och här har landstinget brustit på ett totalt oförlåtligt sätt.


6 kommentarer on “Politiker med byxorna nere”

  • skvitt skriver:

   Det är säkert just det jag menar, men i mitt inlägg har jag länk till den artikel jag läste och det var AFTONBLADET. Du kan ju klicka på den i inlägget.

   /Skvitt

 1. prinsessanbarbis skriver:

  Jag blir galen när jag hör sådant här, dessa män som angriper försvarslösa barn,
  Peddona finns ju överallt, dom borde låsas in för evigt.
  Kram/ Barbara

  • skvitt skriver:

   Jo, visst blir man ”galen”. Men det finns även kvinnor som begår sexuella brott, särskilt då mot barn. Jag såg att du har en pedofil på din gård: http://prinsessanbarbis.wordpress.com/2012/01/11/en-pedofil-pa-min-gard/

   Där skriver du bland annat: ”Sverige måste vara pedofilernas paradis, eftersom dom tydligen ligger så långt nere på listan, för hur myndigheterna reagerar. Nu har det snart gått ett år sen sista domen. Vanligtvis brukar brottslingar som har längre straff att vänta, sitta häktade i väntan på dom, så är det inte i det här fallet. VARFÖR??”

   Jag kan bara hålla med dig, han borde åkt in direkt. Det är ju också på det viset med denna sorts brottslingar att de hela tiden är på hugget för att upprepa sina brott. Vi anser ju att mord är det värsta brott man kan begå och mördare sitter ju alltid inlåsta, om det finns hyfsade bevis, från att de grips tills de har avtjänat sitt straff. Ändå är det så att det är ovanligt att den som har mördat en gång gör det ännu en gång till. Vad gäller pedofiler är det ju precis tvärt om!

   Vidare skriver du: ”Rogers bakgrund är att han i största delen i sitt liv arbetat som fritidsledare på olika ungdomshus. Han har alltid presenterat sig själv, som en vän och förebild för alla barn.Han kallar sig också för ‘låtsasmorfar’.Roger fyller 72 år i år.” Det säger ju allt och stödjer det självklara jag själv nyss skrev. Varför har han arbetat med barn och ungdom i hela sitt liv (dum fråga) och hur många har han kladdat på, kränkt och utnyttjat under ”största delen i sitt liv” (lika dum fråga, eftersom svaret är ”så många han fått en chans till”)?

   Jag tycker du ska gå till tingsrätten och få ut alla domar emot honom. Det måste finnas massor. Du behöver varken uppge ditt eget namn eller något skäl till att du vill ha ut domarna. De är offentliga och tingsrätten har inte rätt att ifrågasätta dig eller dina skäl, som du alltså inte ens kommer att bli tillfrågad om. Det kostar inte ens något, såvida du inte vill ha ut mera material än bara domen, som kan vara på flera sidor.

   Kram!
   /Skvitt

 2. prinsessanbarbis skriver:

  Tack Skvitt för din uppbackning! Om man Googlar på Rogers hela namn får man fram dom sista två domarna, han har även erkänt.
  Ja man kan bara undra over hur många barn, han hunnit med , polisen sa att dom försökt att leta fram flera, men inte lyckats.
  Tanken på hans historik gör mej galen, både Du och jag vet, att det är många han utsatt för sina avskyvärda handlingar, och numera går omkring , som dom tysta barnen.
  Varm kram till Dej/ Barbara

  • skvitt skriver:

   Jag har ju inte hans fullständiga namn och jag är inte heller intresserad av att veta det. Men för dig är det en annan sak eftersom han är din grannen.

   Frågan är om det är alla domar mot honom eller bara ett axplock. Jag tror det sistnämnda, men dessvärre tror jag även att för var fällande dom mot honom finns det 100 fall som aldrig har gått till åtal.

   Har du läst inlägget som Kao precis kommenterade? https://skvitts.wordpress.com/2011/11/07/pedofiler-hangs-ut/#comment-9504

   Där ser även vår dispyt och frågan om medfött eller förvärvat är inte alls oviktig eller en fråga om hårklyverier utan i högsta grad en fråga o hur vi ska ta han om pedofilerna. Är det förvärvat så kan man faktiskt råda bot på det, men det är medfött och därmed obotbart. Därav följer att hur omänskligt man än kan tycka att det kan vara att spärra in dem på livstid, så är det det enda vettiga att göra för barnens skull, För varför ska vi offra barnen av hänsynen till pedofilerna?

   Jag önskar att våra politiker ville svara på det!

   Kram!
   /Skvitt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s