Kategorier

Arkiv

Att sjunka genom botten

Feministerna

Nog har de väl, feministerna, gått både till botten och ned genom den med sin argumentation, eller?

Nu får en man inte sitta som han vill utan att utgöra ett ”hot” mot jämställdheten, eller, ja alltså kvinno- … nej, vad är det egentligen fråga om? Läs här.

Är inte det diktatur, så säg.

Skvitt älskar kvinnan, ja, han till och med dyrkar henne. Han håller upp dörren för henne, han låter henne kliva på bussen före honom, han gör allt för henne. Han strider för hennes rättigheter och han tar upp frågor som handlar om kvinnoförnedring, kvinnoförtyck, kvinnomisshandel och allt sådant. Men han är ingen feminist. Han gillar ju inte förtryck och orättvisor. Och det är ju just dit feminismen tycks sträva, men med omvänt förtryck – förtryck mot män.

Här är ett inlägg om saken och om det hade förekommit än i dag

Stopp-mao.jpg

så hade inte feministerna sysslat med att engarera sig för saken, lika lite som vi hör dem yttra sig om kvinnlig könsstypning eller halsextension bland ”giraffolket” i Burma (som jag ju har skrivit om tidtagare), för vad det handlar om är att ett fåtal kvinnor vill skaffa sig personliga fördelar genom att driva frågor som de egentligen inte bryr sig om, men de får poster som ger klirr i deras egen privata kassa.

Här är ett annat inlägg.

Feminism är inte en kamp för jämställdhet. Då hade de inte behövt att skaffa ett nytt ord för den saken. Feminism handlar om att kvinnor ska förtrycka män, som ju är djur, som det var sagt.

Tänk om män hade lanserat en motsvarighet till SCUM-manifestet (Society for Cutting UMen)! Ska vi skära upp kvinnor! Tänk vilket ramaskri det skulle bli i så fall. Det hade lett till åtal! Ja, och med all rätt så klart. Men när feministerna driver en sådan sak får det passera i det närmaste oförmärkt och helt utan rättsliga åtgärder, trots att det är det grövsta diskriminerande som har förekommit i Sverige sedan jag vet inte vad eller när om alls det har förkommit. Man får inte i vårt land numera säga ”Negerboll” om något som hetat så ända sedan den uppfanns och endast betyder ”svart boll”, men man får säga att män ska skäras upp, alltså kastreras! Det är ju det de menar. Tänk om dessa fascister får makten i landet! Jag bävar!

Jag vet att många i ROKS är flator. Och det kan de gärna få vara om de inte kan fatta vad … och allt … och inte fungera som naturen hade tänkt sig, men låt inte manshatet gå ut över normalt fungerande män bara för att ni inte vill ha KUK!  Jag blir så förbannat upprörd!

Hur stort inflytande dessa manshatande kvinnor med oftast homosexuell läggning faktiskt har kan ses i detta inlägg.

Pär Ström går inte lika långt som jag och säger därför inte att detta är en könsfascistisk indoktrinering. Han skriver istället så här:
”Detta är propaganda – indoktrinering – på två sätt.

För det första påstås det att det finns en orättvis genusordning som män drar nytta av, vilket är ett att slå fast att den så kalladekönsmaktsordningen existerar. Därmed tas ett starkt kontroversiellt påstående från en extrem rörelse – radikalfeminismen – och etableras inför eleverna som en sanning.

För det andra säger boken att det bara finns en enda rörelse som arbetar för jämställdhet, och det är feminismen. Detta är fel på två sätt. För det första finns faktiskt olika rörelser som arbetar för jämställdhet. För det andra arbetar feminismen inte alls för jämställdhet, utan ensidigt för större förmåner för kvinnor på mäns bekostnad.”

Har jag rätt att vara man och har jag rätt att existera?

Frågan ställer jag till Feministerna!

Vill ni att vi män ska slaktas och ett litet fåtal ska sitta i bur och … ja, bäst beskrivet här:
”Ja, på så vis var den här domstolen faktiskt en riktig expertpanel,  för de enda djuren i salen, det var jag och domaren! Det fanns verkligen ingen anledning att misstro ‘Nemi’! Vi män är sådana av naturen, och av ohejdad vana alltsedan Homo Afarensis tid förmodligen,  för två miljoner år sedan. Alla har ju sett de sönderslagna skelettdelarna som stackars ‘Lucy’ helt frankt bara lämnade efter sig! 

Vi borde ju sitta inne allesamman i hela vårt vuxna liv, bak lås och bom och med ett lagom hål i väggen så att damerna kunde komma och para sig med oss när lusten faller på!” 

Nu har det gått så långt att det är en ren, klar och tydlig belastning att ha en dingelidong mellan benen, torts att vissa yrken är mera intressant för dingelidong-människor än de med mer ihålighet både här och – nej inte där :-)!

Vad är det fråga om egentligen? Det är dags att reagera och försvara mannens rätt till existensberättigande!

”Sammanlagt är det nu fyra ganska jämnåriga män med anknytning till Göteborg som utgör vad stadsbyggnadskontoret kallar ‘nyckelspelare’ i Göteborgs stadsutveckling. Utnämningarna väcker förvåning och ilska i Arkitektgöteborg. ‘Det stora problemet är inte bara att de är män’, säger Kerstin Elias, arkitekt på White.

Forskaren Joakim Forsemalm skräder inte orden. ‘Fyra vita män av fyra möjliga. Det här känns inte modernt. Politikerna talar om social hållbarhet och jämställdhet men det här är förbluffande klantigt’ ”. Läs!

Frågan är ju, vad dessa feminister egentlig vill politiskt, utöver att kastrera männen. 

Vilket samhällssystem vill de ha? Därom har de ingen gemensam politik! De lyfter inga andra frågor! Tänk så mycket man ser likheter med andra liknande rörelser, nazismen till exempel. Inte heller de avslöjade sina egentliga mål utan försökte ena arbetarrörelsen med borgerskapets intressen.

Det är ytterst skrämmande att en person som Lars Ohly, som fjantigt fegt gjorde avbön för sin ideologi, att han hade kallat sig ”kommunist”, vilket han ju aldrig har varit eftersom han inte vet vad det egentligen innebär, säger: ”Jag saknar den tid då politiker kallade sig för feminister. I dag gör inte ens jämställdhetsministern det!”

Därmed har han sällat sig till fascismens ideologer, och givetvis endast för att vinna sympatier till gagn för partiets parlamentariska framgångsönskan.

När ska människor återfå en sund politisk medvetenhet?
Var är ideologierna? 

Har jag rätt att leva och vara man, vilket jag ju faktiskt aldrig har valt?

Jag känner mig djävligt kränkt, men jag har trots allt inget åtal på halsen för dessa fascistiska feministers skull, tack och lov.

Bonuslänkar

Det är jämställdister mot antijämställdister – inget annat

Se Hjernevask avslöja genusmyterna

Visa mig Patriarkatets genväg för män, snälla krönikör!

Jag känner att jag sjunker i värde, jag sjunker genom bottnen!

Jag är negern och feministerna är Ku Klux Klan


13 kommentarer on “Att sjunka genom botten”

 1. HEMIMAMMA skriver:

  Jag är inte en feminist. Jag är människokämpe och rättsaktivist.

  Det är bevarandet av arten som är viktigast inte vilket kön, enligt mig.

  Hemikram ♥

  • skvitt skriver:

   Jag tycker att jämlikhet är viktig, men feministerna står inte för det.
   /Skvitt

  • Hans skriver:

   Jag har aldrig fått upp något intresse för vad ”feminister” vill, har alltid känt en intuitiv avsmak för hela den biten. Tror att många delar den känslan med mig.
   Om man tror att man vinner väljare genom att utmärka sig till feminist så är det klart att
   vissa gör det, mest av den orsaken.
   Om det handlar om lika lön för samma arbete så kan jag förstå men det behöver inte innebära att jag sätter en ny titel på mig själv, vi ska däremot komma överens om vilka
   grupper som bör utföra vilka arbeten. Ska t.ex. kvinnor öht arbeta som poliser eller fängelseplitar, i så fall varför när männen är mycket lämpligare?

   Än så länge är det stor skillnad mellan mäns och kvinnors fysik även om andra egenskaper
   verkar närma sig varandra och det är inte så konstigt eftersom själsligt är skalan steglös, det är inte man eller kvinna. Bland oss är vi trots allt instängda i två läger så länge vi ser helt olika ut eftersom naturen har valt den modellen för enkelhets skull.

   • skvitt skriver:

    De feministiska organisationerna bör du faktiskt studera eftersom du skriver en hel del om rättsväsendet i din blogg, http://mygelsverige.wordpress.com/.

    Bland annat utbildas rättsväsendets representanter av dem genom den kursverksamhet de bedriver. De påverkar dessa representanter i att utgå från att i varje enskilt misshandelsfall i parrelationer är det mannen som misshandlar, medan statistiken faktisk säger det omvända. De har alltså en agenda som inte skyr några medel och inte drar sig för att föra fram rena lögner.
    Det här får konsekvenser när domstolarna dömer, särskilt i mål där ord står mot ord, så som det ofta är vid ”vardagsvåldtäkter” och våld i nära relationer.

    Jag rekommenderar bloggen som Pär Ström skriver, Genusnytt: http://genusnytt.wordpress.com/

    Om politikern Lars Lundqvist säger han i senaste inlägget: ”Det verkar alltså som om Lars Lundqvist inte bara vill ta genusvetenskapen under sina vingars beskydd, utan han har också hittat ett nytt forskningsprojekt åt genusforskarna. Forskningsfrågan blir då: ”Varför har vita medelålders europeiska män behov av att göra narr av feminism och genusvetenskap”. Vilken genusforskare nappar? Anslag går säkert att få.” http://genusnytt.wordpress.com/2011/12/08/folkpartist-vet-inget-varre-an-vita-medelalders-europeiska-man/

    Man får även veta att genusvetenskap har lagts ned av Norges Forskningsråd. Det är mycket klokt eftersom denna ”vetenskap” är lika mycket kvasivetenskap som frenologin var och lika skum som rasbiologin var och har liknande politiska ambitioner som främst den sistnämnda vetenskapen hade

    /Skvitt

   • Hans skriver:

    Intressant info, verkligen, den biten har gått mig förbi.
    Dock har jag sett rättsväsendets tryne övertydligt i så många fall där det inte har att göra med genusproblematik att det finns nog att ta tag i och belysa ändå.
    Förstår att du delvis syftar på alla mål om misshandel man-kvinna och sex-övergrepp, men det finns även såna mål med bara män/killar inblandade och där kan rätten agera godtyckligt samt av slentrian, åklagare ljuga ihop sig med de som anmäler, dvs samma sjuka visa. Jag har studerat de flesta typfall, tro mig eller ej.

   • skvitt skriver:

    Sant och inget att tillägga, dra ifrån, eller förtiga!

    Att åklagare både hittar på, ljuger och förtiger är för mig en välgrundad uppfattning och det är inte så märkligt att de gör så eftersom de sätter sin egen prestige att vinna i rättssalen framför att sanningen kommer fram. Det är bara att gå och lyssna kritiskt på några rättegångar för att se att det förhåller sig så.

    Man kan ju tycka att rätten skulle se det som vi andra ser, men tyvärr, så är sällan fallet. För att rättens dom ska framstå som objektiv brukar den välja lite från båda sidor och blandar och ger och kommer till sitt domslut. Men inte fan är det för det mesta så att sanningen ligger någonstans mitt emellan vad de olika parterna säger, men det tycks dessa rättens tjänare tro. Det här gör att många rättegångar mest liknar en svart fars, som oftast slutar i att den som åklagaren har åtalat också fälls.

    /Skvitt

   • Hans skriver:

    Låt oss aldrig glömma det, av det vi dryftat tror jag det här är ojämförligt viktigast och väldigt allvarligt. Hur många i Sverige känner till det här och håller den grytan kokande?
    Högst ett tiotal. Sverige är långt ifrån ett rätts-säkert samhälle, inte ens medelmåttigt.
    Det som intresserar mig mest är vad det beror på och vad man kan och bör göra förutom blogga lite om eländet.
    Det folk i gemen ”vet” eller får sig till livs då och då är att det inte lönar sig att anmäla poliser. De åklagare som granskar dessa ärenden verkar höra till de största svinen, jag har talat med dylika missfoster som kunde benämnas som annat än människor, att jämföra dem med svin eller åsnor riskerar egentligen att grovt kränka djuren och borde undvikas.
    Som du vet ser jag en särskild otäck svensk-tysk mentalitet som även gett upphov till t.ex. rashygienen och den mentaliteten lever kvar i högsta grad och där vet jag att du tvivlar starkt. Men låt oss återkomma då och då till den här frågan, det är väl det minsta vi kan göra. Det finns ett parti som kallar sig ”rättvisepartiet socialisterna” men de intresserar sig inte värst mycket för det viktigaste dvs oskicken i rättsväsendet.

    mvh / Hanseman

   • skvitt skriver:

    Det här blev mycket om rättsväsendet, fast inlägget handlade om feministerna. Men visst återkommer vi till rättsväsendet. Jag har skrivit om det då och då. Du kan ju söka genom bloggens sökfunktion så kommer du att se jag har skrivit en hel del om saken.

    Vad gäller ”rättvisepartiet socialisterna”, så är inte rättsväsendet en fråga för dem utan de syftar på ett rättvisare samhälle med en rättvisare fördelning mellan rika och fattiga. Deras program har jag inte läst. Något om rättsväsendet bör de väl i rimlighetens namn ha skrivit, men jag tror inte i min vildaste fantasi att de tar upp något sådant som du hade önskat dig av dem.

    /Skvitt

   • Hans skriver:

    Ja det har du rätt i, som många tenderar jag att halka in på det jag brinner för men som tur är så kan vi koppla in citat från RS som ”räddning”:

    ”RS står för lika rättigheter för alla, mot diskriminering på grund av kön, religion och sexuell läggning. RS har tagit initiativ till HBT-Socialisterna.
    • Välorganiserad och förankrad kamp är idag det enda sättet att vinna förbättringar för arbetare, ungdomar, kvinnor m fl. Kampen har stor betydelse för att öka medvetenheten om hur det kapitalistiska samhället fungerar – vilken roll har partier, fackföreningar, kapitalister, media osv. I alla kampanjer tar vi upp behovet av att i grunden förändra samhället och kopplar kampen i dagsfrågorna till kampen för socialism.

    I oktober förra året beslutade moderatstämman att partiet ”tror på feministisk teori” (Svenska Dagbladet den 29 oktober 2007). Några månader innan hade Aftonbladet avslöjat att Sven Otto Littorin (m) var medlem i en klubb för samhällets toppar. En klubb där kvinnor förbjöds att vara medlemmar”
    (RS)

    (Jag delar de flesta av de åsikter inom RS jag stött på men de verkar väldigt passiva och ointresserade av oskicken inom rättsväsendet med mera vilket tyder på låg mognad och det mesta andas ungdomlig positiv iver utan djupare analyser men så är det ju inom andra partier också, det mest komiska tycker jag är KDS, vad har de med sann kristendom att göra?)

   • skvitt skriver:

    RS vet jag inget om.

    Faktum är att jag sedan ett antal decennier sedan är helt fristående från alla organisationer eftersom dessa alltid är utsatta för intriger, då vissa individer är mest intresserade av sin egen personliga framgång inom organisationen de verkar. Därmed förstör de den organisation de verkar inom och de mål dessa har. Jag vet inte hur man ska göra för att förhindra sådant.

    När personliga intressen går före organisationens mål, då går det galet. Bland annat var det detta jag lyfte fram i inlägget, men det viktigaste budskapet var dock att ifrågasätta feminismen i sig, eftersom jämställdhet aldrig handlar om ETT kön utan om TVÅ kön och båda könens jämställdhet!

    /Skvitt

 2. Äsch feminister ! Tycker de går till överdrift hela tiden, är humanist och opportiunist, hahaha. Klart män ska vara män, det är ju det man som kvinna dras till. Fy fan vad trist om karlar vore några velourmuppar, nej tack !!! Gillar min man för att han är man och kompletterar mig.

  BS Ingen aning vad ”han” dricker, men det verkar iaf roligt.

  Kram

  • skvitt skriver:

   Tänk om männen började kalla sig maskulinister! Tänk sådant öppet hatiskt könskrig det plötsligt skulle bli. Och vem tjänar på det?

   Nej, kamp för jämlikhet, det räcker och det är nödvändigt. Jämlikhet betyder inte lika, för vi blir aldrig lika hur vi än försöker med alla medel. Inget tyder på att vi är lika vare sig till det yttre eller inre. Vi vet i dag att mäns och kvinnors hjärnor faktiskt fungerar olika och det har inte med uppfostran att göra. Det hjälper alltså inte att försöka med könsneutrala lekar och leksaker i förskolan, så som man en gång försökte sig på och kanske än i dag gör.

   Vi skall bejaka olikheten, men också värdera den som helt lika värd. Det är viktigt!

   Kram!
   /Skvitt

 3. John Rupalanite skriver:

  Eftersom jag håller på att fundera ver skrivprocesser och huruvida det r b ttre att tala om f r andra vad man skriver, eller att helt arbeta i tystnad och sedan visa upp den f r l sare.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s