Kategorier

Arkiv

Privatiseringens facit

Ghost

Han skriver detta och klickar du på länken kan du läsa hela hans inlägg.

”Det de flesta av oss  länge vetat, eller åtminstone anat, har nu bekräftats: Det fagra talet om valfrihet inom vård och omsorg är en stor lögn. De enda som fått mer valfrihet är kapitalisterna som skänkts tillfällen till nya profiter inom nya ”affärsområden” som före den nyliberala eran var otänkbara. Den ansvariga ministern Maria Larsson vägrar naturligtvis att erkänna fakta och ser en valfrihet som bara finns i hennes ideologiska vanföreställningar, inte i verkligheten. ”

Jag har ju själv skrivit en del i saken, men här kommer min kommentar till Ghost inlägg:

”Och när de borgerliga politikerna konfronteras med detta så lovar de att se över saken, skärpa reglerna och kan inte undvika att samtidigt påpeka att det även i den offentliga vården finns missförhållanden. (Hur mycket kostar inte en skärpt kontroll, då? Allt för att styra upp girigheten! Och att betalas med skatten som de tycker är alldeles för hög!)
Jo, jo!
Det är demagogi, det! Att låta påskina att det inte har med dränage att göra. Att påskina att det inte spelar någon roll att det man betalar för delvis försvinner på vägen, det är något som inte har någon betydelse.
HÄPP!

Hur dum får man vara? Har jag 100 spänn att köpa öl för (sa Berra) så inte fan får jag mera öl för 80 spänn! Det fattar till och med Berra, kapten i A-laget!

Visst finns det missförhållanden även i det offentliga, men handen på hjärtat, bottnar det inte oftast i de bristande resurserna? Alltså att man avsätter för små skattemedel.
SÄNK SKATTEN!
Ja, så säger de ju!
SÄNK SKATTEN!
Ett Moderat mantra!
SÄNK SKATTEN!
Det har vi hört i snart evinnerliga tider!
SÄNK SKATTEN!
SÄNK SKATTEN!
SÄNK SKATTEN!

Men inte fan blir saken bättre av att de skattemedel som ändå finns går till vinstdrivande företag som stjäl ur kassan och stoppar pengarna i egen ficka!

Tänk att detta avskum till gynnare av tjuvar och banditer kom till makten! Folk är inte myndiga – annars hade de ju inte röstat som de har gjort!

/Skvitt”Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s