Kategorier

Arkiv

Obama mördad!

Se bilden!

Endast hos Skvitt!

Nej det är bara fejk, dålig fejk till och med. Ja, slarvig fejk, gjord på några minuter.

Men det jag vill ha sagt är att man måste vara försiktig nu för tiden när man kan manipulera bilder hur som helst.

vem kan man lita på?

Vad är sanning och vad är lögn?

För pressen tycks frågan inte finnas och motbilden får man bland annat hos Mavera. Det kan förvisso tänkas att även hon har fel, men hon har i vart fall ambitionen att ge oss sanningen. Det har knappast våra vanliga medier.

Här en vid detta laget gammal bild om en ännu äldre bild:

Vem ska man tro på.jpg

Och här är den slarvigt fejkade bilden av en död Obama:

Fejkad död Obama.jpg

Tänk er den riktigt suddig och på AFTONBLADETs löpsedel. Jag tror många hade trott på den.

Är Gadaffi död? Framtiden har svaret.

Vem har mördat alla dessa människor?

Är det Gadaffis trupper eller är det rebellerna? Det beror nog på vilka källor man söker informationen från. Att det är civila ser dock ut att vara odiskutabelt. Att det är från en intagen stad är också klart.

Originaltext:
” Согласно новым сообщениям, улицы Сирта заполнены телами погибших мученической смертью гражданских лиц и разрушения вокруг не возможно описать словами. Попытка ужасного геноцида целого племени скрывается под покровом слухов о мученической смерти Каддафи. Слухи были намеренно распространены, чтобы держать в центре внимания мученичество Каддафи, а не геноцид населения и уничтожение Сирта.”

Это также даст наемникам НАТО достаточно времени, чтобы скрыть трупы в общих могилах, чтобы после винить ливийские силы обороны, как это было в Триполи.”

Maskinöversatt med Google:
” Enligt nya rapporter, är gatorna fyllda med kroppar Sirte martyrer civila och förstörelsen omkring är det inte möjligt att beskriva i ord. Att försöka fruktansvärda folkmord på en hel stam gömmer sig i skydd av skvaller om martyrskap av al-Gaddafi. Ryktena var avsiktligt ut för att hålla fokus på martyrskap av al-Gaddafi, men inte ett folkmord av befolkningen och förstörelsen av Sirte.

Det kommer också att ge Nato-soldater har tillräckligt med tid att dölja kroppar i massgravar att skylla efter den libyska försvarsmakten, som det var i Tripoli.”

Var och en väljer vad den ska tro på, men att bruka lite sunt förnuft kan väl för tusan inte skada!

Den 13 oktober kunde man läsa på Third World att NTC-rebellerna säger att de kommer att avrätta alla som bär vapen. Se inte den upplysningen med våra svenska ögon! I Libyen har väldigt många vanliga människor faktiskt vapen och ett vapen säger därför ingenting om vilken sida man står på. Man kanske inte ens har engagerat sig, teoretiskt i vart fall.

Bör det inte i sanningens namn påpekas att rebellerna är en svag klick med massivt stöd från NATO? Att denna klick givetvis inte kan representera folket i Libyen bör väl också påpekas och att det enda de egentligen representerar är islamism i skön förening med de stora oljebolagen?

”Demokrati uppstår när man eftersträvar alla medborgares frihet och jämlikhet och tar hänsyn till deras antal men inte till deras art.” ~ Aristoteles 

(Citatet hittades här, tack vare Josef Boberg, som jag tackar så gärna.)

Hur ser våra sympatier ut när vi har DEN saken klar för oss?

(Slaktbilden och den ryska texten efter tips från Mavera)

Är det någon som vågar, klicka på bilden (inbäddad länk för att skydda barnen) nedan, men jag avråder och varnar er för många sömnlösa nätter. Mycket, mycket,mycket otäckt! Det du kommer till är en sida som du kan besöka utan risk, men det är om du vill klicka på sidans länkar som du kan behöva en spypåse bredvid dig!


5 kommentarer on “Obama mördad!”

  1. Josef Boberg skriver:

    Tänkvärt inlägg…

  2. […] Uppdaterat inlägg Aftonbladet blogg, AftonbladetBlogg, bildfejk, Fejk, GAB, Libyen, Obama, Skvitt Läs det här! […]

  3. […] är givetvis fejkad, men inlägget Obama mördad har uppdaterats, vilket jag vill fästa uppmärksamhet […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s