Kategorier

Arkiv

Libyen nu

THIRD WORLD

Det är en blogg skriven av Björn Blomberg.

Han skriver i ett av inläggen efter att ha återgivit tweets från Libyan Liberal, en svart libysk mujaheed från Tawergha som tagit upp kampen mot de NATO-stödda rebellerna i Tripoli:

”Massakern på sjukhuset som finns omnämnd ovan har även beskrivits utförligt av engelska Channel 4 och en engelsk tidning, de artiklarna finns upplagda hos Global Civilians for Peace in Libya. Organisationen finns bland mina favoritbloggar. Jag orkar inte gå in och titta på artiklarna en gångt till för att lägga upp direktlänkar. Det var så vidrigt. Detta är vad de gör medan världspressen är där och tittar på. Man undrar vad de är kapabla till om någon vecka när världspressen har tröttnat på det här och gett sig av någon annan stans.”

I ett av Maveras inlägg skriver han en kommentar:

”Rebellerna har själva filmat hur de lynchar svarta människor och flera av dessa videos finns på youtube. De är tydligen stolta över detta slags verksamhet. Det var för övrigt liknande salafister som enligt egna uppgifter mördade 200 000 personer under den sk stora kommunistjakten i Indonesien år 1965. Om den massakern kan Du läsa i boken ”Amok” av barbro Karabuda (Bonniers, 1969). Här ett vittnesmål från en av de stolta salafisterna som Barbro Karabuda intervjuade:

Först sköt vi många, men sedan fick vi order om att inte slösa med aammunitionen, eftersom ändå ingen gjorde motstånd – de var ju bakbundna när de fraktades till oss. ” Läs resten, som sagt hos Mavera.


4 kommentarer on “Libyen nu”

  1. Mavera skriver:

    Tack, Skvitt, att du sprider ordet!
    Allmänheten måste få veta sanningen!
    Kram

  2. […] Libyen nu (Obs! 2011–08-29) […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s