Kategorier

Arkiv

USA:s brott mot mänskligheten…fortsätter (via Maverablogg)

Den lista som Mavera ritar upp här skulle kunna göras avsevärt längre.

Lite om alla västmakternas lögner:

¤ ”Det ligger 100000 mördade albaner i massgravar”, sa Bill Clintons försvarsminister William Cohen i mars 1999.
I dag vet vi att det är lögn.

¤ ”Minst 40.000 albaner har mördats”, hävdade Tony Blair i brittiska Underhuset samma dag som USA:s och NATO:s bomber började falla över Kosovo.
Idag vet vi att det var medvetet fabricerade lögner.

¤ ”Usama bin Laden har en stor vapenfabrik i utkanten av Khartoum i Sudan, därför bombar vi”, sa Bill Clinton.

¤ 1998. ”Våra agenter i CIA har med säkerhet konstaterat detta.”
Idag vet vi att det var medvetet fabricerad lögn.

¤ ”Nordvietnam anfaller våra fredliga krigsfartyg som ligger för ankar i Tonkinbukten”, sa Lyndon Johnson i augusti 1964, vilket blev hans motiv för att inleda bombningarna över Nordvietnam och eskalera kriget.
Idag vet vi att det var en medvetet fabricerad lögn.

¤ ”Kuba bygger militärbas på Grenada som hotar vår säkerhet”, sa Ronald Reagan 1983, strax innan USA invaderade den lilla karibiska ön och störtade dess folkvalda, progressiva regering.
Idag vet vi att det var en medvetet fabricerad lögn.

¤ ”Irakiska soldater sliter 100-tals babies ur kuvöser och slänger dem på sjukhusets stengolv”, sa George Bush den äldre i september 1990, vilket gav honom klartecken för Gulfkriget några månader senare.
Idag vet vi att det var en medvetet fabricerad lögn.

¤ ”Sandinisterna för in vapen och förbereder anfall mot grannländer”, sa Ronald Reagan 1984 och minerade internationella vatten och Nicaraguas hamnar i strid med internationell rätt.
Idag vet vi att det var en medvetet fabricerad lögn.

 Läs nu Mavera:

USA är ett land där legaliserat slaveri fanns fram till slutet av XIX århundradet, som uppmuntrades av de flesta protestantiska evangeliska kyrkor som menade att slaveri var etablerat av Gud (”slavar, lyd era herrar”). USA är också ett land där segregationen, som ett legitimt samhällssätt, har funnits nästan fram till 1960-talet. USA är ett land som har förorsakat den största någonsin humanitära katastrofen i Hiroshima där människor dör fortfaran … Read More

via Maverablogg

Läs även här!


2 kommentarer on “USA:s brott mot mänskligheten…fortsätter (via Maverablogg)”

 1. Mavera skriver:

  Det är så skrämmande hur USA och Nato ljuger, helt skamlöst, och allmänheten tror på det! Nu, när jag har följt händelserna i Libyen i några månader, ser jag det mycket, mycket tydligt. Jag tror att det ligger mycket stort, genomtänkt och välplanerat arbete bakom det hjärntvätteriet.

  Jag har läst en artikel om att Soros via organisationer som Freedom House (som Soros finansierar), National Endowment for Democracy och Middle Eastern Partnership Initiative bearbetar allmänhet, framför allt ungdomar.

  Det pumpas enorma summor pangar för att utbilda och uppfostra folk enligt sitt mal. Om man läser info om dessa organisationer, så ser man att allt ser väldigt bra och ”rätt” ut, att man strävar efter demokrati, frihet o s v. Men i själva verket det är en process som är avsedd för att göra om världen då allt hamnar upp och ner och även verkligen demokratiska begrepp ändrar innebörden, en process som tar oss närmare den nya världsordning.

  Detta är mycket läskigt och det känns att man befinner sig i en sjuk surrealistisk film, då onda personer låtsas att vara snälla och till slut tar kontroll över en. Det märks att en större del av befolkningen är redan hjärntvättad och inte kapabel att tänka själva eller vara kritiska.
  Kram.

  • skvitt skriver:

   ” Jag tror att det ligger mycket stort, genomtänkt och välplanerat arbete bakom det hjärntvätteriet.” Klart att det gör!

   Jag kan väl säga som så att Joseph Goebbels hade blivit väldigt imponerad av dagens välsmorda propagandamaskineri.
   /Skvitt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s