Kategorier

Arkiv

Det är synd om flickorna!

Tänk om de insåg sanningen!

Gigatuttisar är inte attraktivt!

Jag är man och jag vet att det är underbart att omsluta kvinnors bröst med mina händer och de är inte särskilt stora. Jag vill inte ha blaffor till händer bara för att ta kvinnors bröst i dem! Små bröst är näpna. Stora pattar är det då rakt inte!

Jag tycker synd om flickorna som gör bröstförstoringar bara för att de tycks tro att de därmed blir mer attraktiva!

Sluta med detta, snälla söta!

Klicka!

Sen ska ni veta att dessa konstförstorade bröst känns inte goa att ta i! Varför utsätta sig för detta som inte det minsta ökar er attraktionskraft på män!

Jag lider med er!

Utsätt er inte för ingrepp som inte förskönar och tänk på att silicontuttar inte är goa att ta i!


8 kommentarer on “Det är synd om flickorna!”

 1. Trollan skriver:

  Och de som har naturligt stora bröst får veta att de är allt annat än näpna…

  • skvitt skriver:

   Mitt inlägg ska absolut inte uppfattas som ett påhopp på kvinnor oavsett hur de är skapta. Det är i stället ett försök att uppmärksamma flickor på att de inte ska göra helt onödiga operationer. Alla operationer kan få komplikationer.

   Uppdrag granskning uppmärksammade ju ett fall där en ung kvinna lät sig opereras i Polen. Nu är hon gravt hjärnskadad!

   Kram!
   /Skvitt

 2. imsy skriver:

  Naturlig råvara är alltid bäst.

 3. emma skriver:

  Jag tycker inte att det är riktigt rättvist att döma silikonbröst efter den bruden. Hon var dessutom nyopererad och därför såg hennes bröst hårda och svullna ut. det lägger sig och dom kommer hänga till sig. jag är själv opererad och har en dd kupa. nu ska man inte se sig blind på kupstorleken då ett runt implantat kräver större kupstorlek än naturliga bröst. kroppen ”sväljer” mycket av implantatet vilket får de här tjejerna att vilja ha större när det väl har läkt. hon har rätt i att det upplevs som dom krymper. Jag har jälv känt att jag viljat ha större. Jag får väldigt ofta höra att det inte syns att jag är opererad. Väldigt många av mina tjejkompisar har dessutom tafsat mig på brösten för att känna om det är någon skillnad. Men det är knappt!! Men det är också en fråga om hur man lägger implantatet. bakom eller framför bröstmusklen?? dessutom har jag mitt ärr i armhålan då vi valde att lägga snittet där så det finns inga synliga ärr i heller.

  vad jag vill säga är egentligen att det är upp till var och en hur dom vill leva sitt liv och se ut.
  vi andra vill inte bli dömda efter en och samma kam. jag ville inte längre se ut som en tioåring och jag ska verkligen inte behöva skämmas för det.
  sen tycker jag det är sorgligt att man går ut och gör en dokumentär utan att visa hur en operation går till och vilka valmöjligheter man har. sen hade före och efterbilder varit kanon i programmet. brösten är inte ”färdiga” förrens minst 1-2 år när svullnad försvunnit, ärr läkt och tyngdkraften gjort sitt.

  • skvitt skriver:

   Jag dömer ingen, men vill vara ett stöd för flickor som tror de är underutvecklade. Därför skrev jag inlägget.
   Jag menar att flickor som tror att de inte duger för bröstens skull måste förstå att män inte alltid är förtjusta i stora bröst. Personligen är jag det absolut inte. I bild nummer 2 ser du precis mitt ideal.

   Men ideal är en sak. Det handlar bara estetik. Vad som räknas är inre kvaliteter och det går aldrig att operera sig till.Sådana egenskaper håller hela livet och utvecklas till och med.

   Det är synd om flickorna! Ja, det är synd om flickorna om de tror att de måste lägga sig under kniven för att få ett värde, när de för många faktiskt sjunker i värde för en sådan sak. De är offer för en skev bild, för en falsk verklighet och för en samvetslös industri.

   Det är synd om flickorna när de blir utseendefixerade på detta sätt. Och det är alldeles extra tragiskt när det uppstår komplikationer.

   I bild nummer 2 ser du precis mitt ideal. Kan det vara en slump att jag aldrig har varit ihop med en kvinna som haft större bröst än henne? Jag tror inte det! Det är nog så att de andra flickorna/kvinnorna har jag helt enkelt inte ”sett”. Det undermedvetna/omedvetna spelar nog sin roll ändå.
   Kram!
   /Skvitt

 4. emma skriver:

  Jag kan inte svara för någon annan än mig själv och jag opererade mig inte för någon annans skull. Min kille var helt emot det, men han har ändrat sig. För jag mår bättre idag än någonsin och tänker inte lika mycket på hur jag ser ut. Jag kan gå in i en affär och äntligen kunna köpa en bh och en snyggt figursydd klänning och verkligen fylla ut den. HELA vägen upp.

  Jag tror inte att jag är mer värd idag jämfört med innan operationen. Jag visste mitt egna värde redan innan. Kanske svårt att förstå då jag faktiskt har lagt mig under kniven men det gjorde underverk för självkänslan. Jag bryr mig egentligen inte om vad andra tycker, jag blir bara förbannad när dom letar upp dom värsta fallen och när folk runt omkring kommer med sina förutfattade åsikter om just silikonbröst.

  När det gäller Christinas (tjejen som blev hjärnskadad) kan jag inte annat än beklaga.
  Där finns fler personer som råkat illa ut i den polska sjukvården. Jag skulle aldrig
  åka utomlands för en operation. Absolut inte till polen som är ett ganska fattigt land. Där fick man snabbare operationstid och är mycket billigare än här hemma. Jo antagligen för att
  dessa operationer inte gjordes så ofta där, alltså ingen kö. Det var någon som försökte tjäna pengar antagligen.

  När det gäller operationer så ska man inte stressa. Någonsin!!!

  • skvitt skriver:

   Jag har aldrig haft för avsikt att klandra, bara att upplysa de tjejer som kanske tror att alla män vill ha stora tuttar. DET ÄR FEL.

   Det är alltså synd om den tjej som förstorar för att de lever i den tron Än värre då om det går fel. Och det behöver ju inte gå som i Christinas fall. Det finns andra som ”bara” råkat ut för infektioner och vanställande ärr.

   ALLA ingrepp innebär en risk!

   Kram!
   /Skvitt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s