Kategorier

Arkiv

Folkmordsstaten Israel tystar kritik

Läs det här!


5 kommentarer on “Folkmordsstaten Israel tystar kritik”

 1. herrsspekulerar skriver:

  Fast dom flesta stater har väl någon typ av lag som påminner om den israeliska. Sverige har liknande lagar.

  Nu tycker jag iofs att Israel gör fel, är inne på helt fel spår.

  //Herr S

  • skvitt skriver:

   Jag vet inte vilken lag svenska rättsväsendet skulle tillämpa på mig om jag ginge ut med plakat och megafon på stan och ropade att Sverige ska bojkottas.

   Nu har jag förvisso inte läst det israeliska lagförslaget, så det är ju svårt att jämföra då.
   /Skvitt

 2. Daniel Gilfry skriver:

  Det är skrämmande hur ett litet antal fascister kan hålla en hel värld i ett strupgrepp! Det får mig att komma ihåg det stora, feta svinet Ralf som härskade på rastgården nar jag gick i trean. I flera år blev vi småkillar skrämda och slagna av honom? Vi var väl en tjugo, trettio killar som han drev med och misshandlade i flera år! Till slut, i sexan, fattade vi att vi var så många fler än Ralf, att vi egentligen inte alls behövde vara rädda för honom! Tvärtom! Nåväl, den dagen hade vi ett litet ”snack” med vår plågoande och då slutade han med sitt översitteri ! Till och med stora,dumma idioter fattar hur landet ligger när man visar sin styrka! När ska VI göra så med judarna!?!?!?!’!? Daniel Gilfry, partiledare C.A.M.P. – Sveriges Befrielseparti

 3. skvitt skriver:

  Om du fortsättningsvis inte framför en mer nyanserad bild av judarna kommer jag att ta bort dina kommentarer.

  Det jag i första rummet begär är att du gör åtskillnad mellan semiter och sionister. Där har jag min största invändning mot det du skriver.

  Jag vill också att du inser att det finns judar med näst obeskrivligt världsomspännande inflytande och makt, men å andra sidan även judar i avsaknad av detta.

  Detta hindrar inte att man kan framföra viss generaliserad kritik mot judar som folk, men man måste trots det vara nyanserad.
  Sådan generaliserad kritik som kan framföras är att det judiska folket genom sin religion har, eller tycks ha, en uppfattning om sig själva som för mer än andra människor och sannolikt på grund av att deras tro lär dem från barnsben att de är guds utvalda folk. Vi andra blir ju då folk som har mindre värde än dem. Alltså är de i tron rasister, generellt sett.

  Judar är ett starkt troende folk och denna tro binder dem samman som vore de fysiskt sammanklibbade med varandra och därmed har de själva på sätt och vis gjort sig åtskilda från den övriga världsgemenskapen, vilket leder till att vi lätt generaliserar när det gäller dem.
  De upprätthåller denna homogenitet genom att vid äktenskap över trosbarriären kräva att partnern konverterar till judendomen. Det är en slags extremism som kan jämföras vid den fundamentalistiska islamismen då den inkräktar på individens integritet och privatliv, vilket ju icke ska vara någon annans angelägenhet.

  Att de är som sammanklibbade ger dem en styrka när de bevakar sina egna intressen utan hänsynstagande till andras dito. Det har gett dem som grupp sett en stark ekonomisk makt och starkt politisk inflytande som de utnyttjar för att tillvarata sina egna intressen på bekostnad av andra, vilket har lett till konflikt med andra grupper och intressen i samhället och i världen.
  Det är inte konstigt att de har förföljts över allt och historien igenom. De har med andra ord sig själva att skylla för de övergrepp de har utsatts för historien igenom. Det är inte bara under nazismen som de har blivit förföljda. Det pågick redan under medeltiden.

  De utnyttjar konsekvent nazismens förföljelser mot dem som verktyg för att nå sina mål, men hade detta inte förekommit hade de utnyttjat tidigare förföljelser på samma sätt i sin propaganda.

  Sedan slutet av 1800-talet har de inte bara sin religion som svetsar dem samman utan även en stark politisk nationalistisk idé, sionismen, skapad av Theodor Herzel (http://sv.wikipedia.org/wiki/Theodor_Herzl).
  Det kan påpekas att nationalistiska idéer alltid står för extrema högerpolitiska syften och måste bekämpas till varje pris! Vi har just sett ett avskräckande exempel på vad sådan nationalism kan leda till. Jag syftar på massmorden i Norge utförda av Anders Behring Breivik.
  Vi ser det också i hur Israel behandlar palestinierna i strid mot FN-resolutioner.

  Folk som av intolerans mot andra inte blandar sig med andra folk och som håller stenhårt på sin egen särart, samt har en inställning om sig själva som förmer än andra, måste också acceptera att av andra bli särbehandlade och att det därmed är ganska naturligt att förföljelse förekommer, eftersom det är ofrånkomligt även om vi inte vill det.
  Söker man konfrontation så möts man med konfrontation!

  MEN VI FÅR INTE FÖRFALLA TILL DEN LÅGA NIVÅN ATT VI BEHANDLAR DEM SÅ ATT VI DRAR ALLA ÖVER EN KAM – TROTS ATT DE DRAR OSS ANDRA ÖVER EN KAM.
  Vi får inte förfalla till att ha samma låga tolerans till dem som de har mot oss. Vi måste visa att vi är bättre än dem genom att behandla dem som individer och begripa att alla judar inte är rasister och nationalister, utan de är främst individer. Därför kan jag inte tolerera att du till exempel skriver ”judesvin”.

  Här är en lista över Israels presidenter:

  Chaim Weizmann (1949 – 1952)
  Yitzhak Ben-Zvi (1952 – 1963)
  Zalman Shazar (1963 – 1973)
  Ephraim Katzir (1973 – 1978)
  Yitzhak Navon (1978 – 1983)
  Chaim Herzog (1983 – 1993)
  Ezer Weizman (1993 – 2000)
  Moshe Katsav (2000 – 2007)
  Shimon Peres (2007- )

  Kalla dem gärna svin, men inte judarna i gemen, trots att svinen ovan är framröstade av en majoritet av judar!

  Jag kommer aldrig att hemfalla åt tanken att judar ska utrotas eftersom det är folkmord. Jag kan dock samtidigt hysa min uppfattning att världen skulle se bra mycket bättre ut om Hitler hade lyckats med den ”slutgiltiga lösningen”, vilket icke ska tolkas som att jag på en enda punkt delar något av det som Hitler och nazismen stod för!

  Vi måste se sakligt och nyanserat på judarna. Vi har rätt att kritisera det de i samlad grupp gör, men inte glömma att det finns judar som är i opposition mot detta och att alla judar inte är rika, inte sysslar med affärer och politik och att alla inte är snikna och näriga.

  Vi får inte hemfalla åt ett generellt judehat! Men det kan kräva en intellektuell kraftansträngning av omänskligt slag att stå emot detta med tanke på hur de som grupp uppför sig mot omvärlden, framför allt mot palestinier, men också för att sionismen stödjer all högerextremism i världen och var apartheidpolitikens främsta tillskyndare.

  Du är alltså välkommen med saklig kritik mot Israel, på samma sätt som det är självklart att Nazityskland får kritiseras. Men du får inte sätta likhetstecken mellan Israels politik och dess folk, på samma sätt som man inte får sätta likhetstecken mellan Nazityskland och tyskarna i gemen.

  Att känslorna ibland rusar iväg med förståndet har jag lätt att förstå mot bakgrund av vad mäktiga och inflytelserika judar gör, men du måste ändå låta förståndet styra dig!
  /Skvitt

 4. Daniel Gilfry skriver:

  Kommentaren borttagen av Skvitt eftersom den inte uppfyllde kraven på saklighet.
  /Skvitt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s