Kategorier

Arkiv

SVT förlorar OS-sändningarna!

Är det inte för djävligt, så säg!

”Tittarna kommer att kunna följa nästa vinter-OS i Sotji 2014 samt sommar-OS i Rio de Janeiro 2016 via TV6 och Viasats sportkanaler.

På fredagen bekräftade MTG och SVT att de stora idrottsfesterna nu kommer att sändas i nya kanaler.

Efter beskedet öppnar nu Socialdemokraterna att SVT och public service bättre möjligheter att sända stora idrottsevenemang i framtiden.”

Det skriver EXPRESSEN

Nu kostar dessa evenemang mer än public service har råd med. Så då måste det till mera pengar för att få se idrottsmännens och idrottskvinnornas egotrippar inför publik. Men det går att få se för den som flyr in i denna personfixerade värld med totalt ointressanta prestationer av förvisso hårt kämpande idrottsmänniskor. Den som tycker att det är viktigt att Kalle kom tvåa på 12:32:25 och Lena fick medalj för sina 1:37:12 kan ju glo på en betalkanal.

Vi andra som anser det vara betydligt viktigare hur och varför folk har det i Afrikas svältområden, eller hur folk och varför lever under fascistoida regimer, hur och varför USA utövar sin vapenmakt i jakt på oljekontroll, hur och varför folk mördas för snöd vinning världen över och så vidare, vi vill att pengarna används till den typen av upplysande reportage. Vad har det för betydelse vem som fick guld, silver eller brons när människor inte får pengar när de är sjuka eller arbetslösa?

Det är dags för SVT att ta sitt ansvar för samhällsdebatten, för upplysning och kunskapsbringande program. Låt de kommersiella programmen stå för det som gör folk dumma, okunniga och omedvetna och låt public service stå för motsatsen!

Låt SVT få mera pengar och sända mer om FAS-3 och om människorna som begår självmord på grund av utförsäkring från försäkringskassan!

Är det inte viktigare att avslöja det fascistoida i Alliansens folkfientliga politik?

Vad är viktigast, medalj eller politiska mord utomlands och här hemma, iscensatta av våra regeringar på uppdrag av kapitalisterna och Bilderbergergruppen?


One Comment on “SVT förlorar OS-sändningarna!”

  1. Hemimamma skriver:

    Briljant som vanligt!

    Hemikram ♥


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s