Kategorier

Arkiv

Vem ska man tro på?

Det är den eviga frågan!

Den här gången, är det kanske Rana Jawa på TV-kanalen Geo? Kanske ska tilltron sättas till en TV-kanal man antagligen inte känner till sedan förut. Enligt AFP och TT har pakistanska TV-kanaler dragit tillbaka bilden, den ska nämligen vara falsk, rapporterar GPAFTONBLADET OCH EXPRESSEN.

Eller är det så att tilltron ska sättas till Mammons fundamentalister? Kanske ska ska man tro officiella myndigheter i USA, som har ljugit för oss var gång det behagat dem?

Frågan är fri!

Men framför allt ska man vara kritisk och det har ingenting att göra med var eventuella sympatier ligger, om sanningen ska fram.

Vem ska man tro på.jpg

Ledtråd:

Munnen är i identisk position med identisk muskeltonus på båda bildena. Ursäkta, men hur kan det komma sig att en död har samma muskeltonus som när han var i levande livet?

Har fejkarna inga kunskaper om fysiologiska processer och hur människor förändras i döden? 

Även Skvitt kan feka en sådan bild som den ovan! Alla kan skaffa Photoshop och försöka själv! Mer än så behövs inte! Och det går att fejka på olika sätt. Nedanstående bild är en helt vanlig bild på Obama från början. Bilden på Usama är däremot ett hopklipp av två bilder!

Nedanstående fejkbild på Obama tog 5 minuter. Föreställ er då vad man kan då göra på en halvtimme!

Fejkad död Obama.jpg

Detta undergräver all tilltro till vad Obama-administration säger, i allt! Varför ska man tro någonting över huvud taget som kommer från USA efter detta?


5 kommentarer on “Vem ska man tro på?”

 1. HEMIMAMMA skriver:

  Fast den bilden kom inte från USA vad jag har förstått… och den är inte aktuell idag utan dök upp för två år sedan och stod okommenterad av amerikanerna då…Hemikram hemimamma med datorproblem ❤

 2. mrfeldt skriver:

  Ja, vad ska man tro på när ”ALLT” är en lögn…

  • skvitt skriver:

   Ja, man blir ju i alla fall lite försiktig med sådant man läser från vissa håll. Kritisk alltså, tänker en gång extra.Ha en bra dag!/Skvitt

 3. […] Till sist vill jag visa en fejkad bild som visar en död Barack Obama. Den bilden gjorde jag själv för att visa hur lätt man fejkar en bild. Det var i samband med att USA sa sig ha mördat Usama, vilket i och för sig kan vara alldeles sant. Att den bild man då visade inte måste vara sann var vad jag ville visa, inte att Usama verkligen lever, sagt för att inte missförstås. Se här: https://skvitts.wordpress.com/2011/05/03/vem-ska-man-tro-pa/ […]

 4. […] Så vem kan man lita på? […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s