Kategorier

Arkiv

Ett mycket starkt öppet brev

En mycket rimlig begäran är det också.

Vad händer med den?

Antagligen ingenting. Och även om minstern skulle göra något, så kan ju inte vett inympas i polisskallar, inte ens så att de strukturerar sitt arbete så de kan hålla ett enda sammanhängande ärende i luften. Det är en organisationsfråga, men därmed också något utanför polisers förmåga. Alla vet ju att polisens organisation inte fungerar, vad det nu kommer sig av.

Det är kanske lite tillspetsat detta, men många vill nog ändå säga att det ligger en del i det. Inte mist framgår det ju av det öppna brevet:

”Det gudmodern berättade polisanmäldes ju förstås också, men någon lyckades lägga anmälan som ett tilläggsförhör under ofredandeanmälan från sjukhuset, så det blev aldrig någon olaga-hot rubricering och jag tvivlar på att åklagaren som lade ner ärendet ens brydde sig om att titta i tilläggsförhöret som var ganska långt.

Jag har fått ringa runt som en ihärdig iller för att få någon inom polisväsendet att lyssna på mig. Socialtjänsten tar detta allvarligt och vi talar med varandra var och varannan dag. De vill inte att jag ska bo kvar i staden.

Först i tisdags denna vecka fick jag äntligen polisen att lyssna på mig och upprätta en anmälan om olaga hot och hänvisa till tilläggsförhöret med gudmodern.

Samtidigt känner jag att de gör det för att jag är en så jobbig målsägare som inte ger mig. Det känns som om de kommer lägga ner denna förundersökning också.”

 

Låt mig nu illustrera detta!

Årets polis.jpg


2 kommentarer on “Ett mycket starkt öppet brev”

  1. HEMIMAMMA skriver:

    Bra att du plockar upp detta igen…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s