Kategorier

Arkiv

Politisk psykopati

Men fattar det de själva?

Politisk psykopati.jpg

Jo visst gör de det. Annars är ju min diagnos fel.

Jo, de är medvetna om vad de gör i regeringen.

Konsekvent försämrar de allt för de som har det sämst i samhället och lika konsekvent gynnar de alla som har det oförskämt bra redan innan. Det är ingen slump. Det är en medveten politik att de som redan har allt ska ha än mer och de som inget har ska ha än sämre! Det är ju det som de har som politiskt mål!

Detta är inget mindre än en politik som kan klassas som en rent psykopatisk politik! Den har alla psykopatins kännetecken!

Doktorn vet ju hur du mår, men tjänstemannen utan medicinsk utbildning ska avgöra om du kan arbeta när inte ens alla friska kan erbjudas jobb!

Försäkringskassans tjänstemän lyder ju bara order. Men det är ingen legitim ursäkt, vilket nürnbergrättegångarna fastslog! Man måste ta sitt eget ansvar för vad man gör!

 

Ska man inte börja i rätt ände?

Detta är inget annat än en ren sadistisk provokation mot medborgarna, ondskefull och bara en politik som förs för att djävlas!

Ska man inte börja med att få ut ungdomen i jobb? Nej, det är inte prioriterat!

Att djävlas är ju det enda som roar psykopater eftersom deras känsloliv är flackt och omvänt som ett negativ av normalt mänskligt dito!

Alliansens politik är som en en äkta mall och beskrivning av psykopaters kännetecken!

Fyttifan!


7 kommentarer on “Politisk psykopati”

 1. Megapax skriver:

  Ja, nu behövs ingen utbildning inom vården,varken läkare eller sjuksköterskor…Det är bara ringa FK´s Sjukhandläggare direkt..och fråga vad diagnosen blir…och om man är beviljad sjukersättning. Så spar man tid..med svaren iaf.Så sjukvården kan läggas ner..och det är väl därför nedläggningen håller på…ungdomarna förstår man…de inser att det inte är lönsamt att utbilda sig inom svensk sjukvård idag..de smarta!!Vi som redan är inom vården får väl börja se oss om efter något annat arbete i framtiden..eller utvandra till Norge.

 2. HEMIMAMMA skriver:

  Ja, Norge är världens bästa land numera att bo i och de styrs av Socialdemokrater inte högern…De tog över ställningen från oss, ungefär när Alliansen trädde in på scenen…Appropå FAS III… en arbetsgivare får alltså BETALT för att sysselsätta slaven, det är vi överens om?Hade det inte räckt med att han fått arbetskraften gratis? Varför ska han ha betalt?Hur tänker de där?Hemikram

  • skvitt skriver:

   Hejsan min älskade mamma!Frågan du ställer har du själv ett svar på. Så ge mig och mina läsare det, tack!/Skvitt

 3. HEMIMAMMA skriver:

  Resursomfördelning… ta från de fattiga och ge åt de rika… Tyvärr är det nog så enkelt.Hemikram

  • skvitt skriver:

   Dooh Nibor, kanske, men inte Robin Hood!Det är mycket som är baklänges i vårt land nu. Och i världen i övrigt, likaså!De reser sig nu i massiva protester i arabvärlden och här knyts knappast näven i byxfickan ens!Vi är ett slappt folk som har fått vad vi förtjänar!LÅT ROPEN SKALLA – EN KALASHNIKOV ÅT ALLA!Ja du vet min syn på demokrati, den växer ut ur en gevärspipa!Var skoningslös och störta diktaturen! Rösta INTE! Visa avsky för parlamentarismen som den kuliss den är – döljande den diktatur som finns bakom ridån som ingjuter folket att tro att det bestämmer!Rösta INTE och visa makten att deras spelregler går vi inte på! Låt dem stå där med ett valresultat som visar noll, oavsett vilket part som rapar upp sina löften!Vänd ryggen åt deras teater, för makten vänder ryggen åt folket!Kapitalismen och borgerskapet behöver parlamentarismen. Borgerskapet behöver folkets stöd. Ge inte parlamentarismen något stöd – rösta inte! Ge inte borgerskapet vad det behöver. Ge dem ett nollresultat i nästa val och beväpna arbetarklassen! RÖSTA ALDRIG!/Skvitt

 4. […] Bilden ovan finns i detta inlägg. […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s