Kategorier

Arkiv

Kluvna tungor om patientsäkerhet

När vi inte kan lita på våra folkvalda, då är de våra fiender.

Det är väl inte så ansträngande att förstå den saken!


När de snackar vitt och brett om positiva reformer men är som musslor om de negativa då är de våra fiender. Halva sanningar är hela lögner!

Ingen slump.jpg

När politikerna ljuger oss rakt upp i synen utan att blinka, då har de samma förmåga som psykopater!

Det är val, då ska vi rösta, men bara på halvsanningar och sen ska vi hålla käften!

 

En hel dag för pateintsäkerheten ska hållas den 15 mars. Socialminister Göran Hägglund kommer att infinna sig och smila och tala vackra ord allt medan journalisterna pliktskyldigt tar idolbilder på honom. Ja, alltså det är egentligen ingen skillnad mot i gamla Sovjet, eller gamla Nazityskland, Saddams Irak, Pinochets Chile eller vilket skitland som helst.

De gillar alla rampljuset i sann propagandistisk anda. 

Men rampljus, strålkastare, mikrofoner skyr de som pesten när deras mer vardagliga sysslor utförs, när dörrar ska vara stängda och den egentliga politiken äger rum. När besluten fattas!

Så det där talet om patientsäkerheten 15 mars, det kan vi slå dövörat till. När vi blir sjuka får inte läkaren avgöra om vi klarar att arbeta och sjukdomens art har inget att göra med hur länge vi får sjukersättning. Ni vet det. Det har varit snack om det förut, men nytt är ändå detta att med att det är försäkringskassan som avgör om du kan arbeta eller ej – självklart utan att träffa dig!

 

När politikerna blir våra fiender måste vi agera och störta dem så som man har störtat diktaturer förut. Det hjälper inte att politikerna själva talar om demokrati, demokratiska val och folket har sagt sitt. Nätr har en diktator någonsin kallat sig för vad han är. 

Det är dags att inte tro dem längre. Det är hög tid att inte längre tro ett endaste ord av vad de säger!

Verkligheten som politikerna skapat och inte vill kännas vid, den kommer aldrig att nämnas på patientsäkerhetens dag.

Att pengarna som används inte kommer patienterna till godo, men lik väl är en utgift för samhället, det kommer inte att nämnas på patientsäkerhetens dag.

Att det saknar betydelse hur vi mår även denna historiska 15 mars 2011 under patientsäkerhetens dag kommer inte att nämnas, fast att många inte får den  hjälp de tills nyligen haft rätt till.

Antagligen berörs ämnet inte alls ens av någon munvig pladderjöns som har till uppgift att tro värre än en en frikyrkopräst för att få behålla sitt jobb.

Kluvna tungor.jpg

 

 


Bonuslänk

Mer

Blogg

KLAMYDIABREVET: sveket och 2267 kommentarer

Länksamling

HEMIMAMMA

Till sist den stora lögnen i detta sammanhang:

Vi ska teckna egna sjukförsäkringar! Men det fungerar inte. Har försäkringskassan sagt att man är arbetssökande eller kanske till och med arbetsför så är det inget bolag som frivilligt ger os några pengar! Det vet lögnhalsen, ändå säger han så. Och det handlar om rikas skattelättnader även om andra får svält ihjäl, eller begå försäkringskassesjälvmord!

Det är inte politikerna som är förda bakom ljuset, men de gör allt vad de kan för att föra oss bakom detsamma!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s