Kategorier

Arkiv

Skvitt*s Weekly Cyber Hug Award AVGJORD!

Tävlingen är avslutad och vinnare har korats.

Skvitts weekly hug award.jpg

Motivering: Bloggaren skriver om sina erfarenheter som offer för en psykopat i sin relation och hennes ambition är att skapa kontakt med andra i samma situation.

Vad psykopaters offer som mest behöver är just att få kontakt med andra som har samma erfarenheter så att de kan stötta varandra och hjälpa varandra att bearbeta traumatiska händelser och upplevelser. de behöver varandra också för att genom diskussioner kunna förstå vad som verkligen skedde under den tumultartade kaotiska tiden. Ingen annan lär ju begripa det. Bloggen känns därmed synnerligen angelägen och vinner, helt utan konkurrens, priset denna vecka.

Veckans pristagare är bloggen

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

Jag reclaimar mig själv.

jagreclaimarmigsjalv.jpg


12 kommentarer on “Skvitt*s Weekly Cyber Hug Award AVGJORD!”

 1. HEMIMAMMA skriver:

  Välförtjänt med andra ord…

 2. HEMIMAMMA skriver:

  SJÄLVKLART

 3. Lars-Olof skriver:

  Det där var ett bra val. Jag har råkat ut för en psykopat en gång. Det blev ett helvete och det fanns ingen att prata med. Ingen förstod. Alla var så djävla duktiga, det skulle aldrig hända dem, så dumma var inte de, skyll dig själv, du gjorde väl fel du med, du pratar skit om henne, du tål väl inte att hon gjorde slut osv osv.Det var jag som gjorde slut, men folk trodde det var tvärt om. Och eftersom jag inte hade något gott att säga om henne för det fanns inget gott att säga för hon hade bara onda sidor, så måste det ju ha varit hon som skippade mig. De fick inte ihop det annars. Varför hade jag annars bara skit att kasta på henne, var deras logik.Man står så djävla ensam i en sådan situation för folk fattar inte, helt enkelt. De fattar inte! Det är som om psykopater inte finns!Och så var det hennes skitprat om mig. Det insåg jag i efterhand stt hon hade sprungit före och berättat vilken skit jag var. Och det var jag verkligen inte! Så när jag gjorde slut så hade folk en fullständigt falsk bild av mig. Jag stod verkligen inte högt i kurs. En del ville inte umgås med mig ändå var det folk jag hade känt länge. Och än i dag förföljer hennes lögner mig. De har etsats in i deras medvetande och därför kan jag än i dag inte bli trodd när jag säger sanningen. Glöm henne säger folk. Fan det var ju länge sen hon gjorde slut, glöm det! Men det var jag som gjorde slut! Jo, jag har hört det!Fan vad det tär på mig.Efteråt har jag läst en massa om psykopati och fattat att nästan alla har samma erfarenheter som jag om social isolering som psykopaten sysslar med. Lögner och förtal och djävulstyg. Jag får höra på den lokala krogen av folk jag bara känner till utseendet att jag är si och så. Värst var när en person påstod att jag var pedofil. Vad säger man om sådant. Varenda pedofil nekar till en sådan anklagelse så vad hjälper det att förneka det eftersom det är så lögnaktigt det bara kan bli. Inget får mig att reagera sexuellt på barn. Sådan är jag bara inte, men det finns alltså de som tror det. Och det hjälper ju inte att neka när någon har fått det i sin skalle. Och var får de det ifrån? Gissa!Jag tror att vinnaren säkert har sådana här saker att berätta. Och kan hon få bloggen till ett forum för drabbade så gör hon en sann välgärning. Därför ska du ha en eloge att du pushar för hennes blogg!

  • skvitt skriver:

   Tack för en jättebra kommentar! Den ger en bra inblick i hela problematiken och varför bloggen ”Jag reclaimar mig själv” har ett stort värde! Du borde lämna en liknande kommentar på hennes blogg, om jag får råda!Skvitt

 4. TantGredelin skriver:

  *sticker in huvudet lite försiktigt med rodnandets rosor på mina kinder*Tack skvitt =)Du skriver så fint om min blogg så jag vet inte riktigt vad jag ska säga….jag blev iaf jätteglad, kan inte riktigt fatta att du skrivit så fint, gjort reklam och nu ett pris….det känns helt overkligt.kramar i massor//TandGredelin

 5. TantGredelin skriver:

  fast det ska stå TantGredelin…inte tand *ler*

 6. TantGredelin skriver:

  neeej skvitt, det var inte du som skrev fel…det var ju JAG själv =)kram


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s