Kategorier

Arkiv

Sexbrottsanklagad!

Hur mycket skadar den här situationen dig och Wilileaks?

 – Det stör mig och organisationen en hel del. Vi har mycket att göra och det har tar mycket kraft.

 – Jag har haft många attacker mot mig som person. Men det här är det som varit svårast att hantera.

Ovanstående är direkt avskrivet från AFTONBLADETs intervju med Julian Assange.

Anklagelsen har alltså slagit hårt, och det är just vad den ska göra enligt Sjustegsmodellen för laglig hämnd.

7-stegsmodellen.jpg

Sjustegsmodellen är upplagd på nätet av Anna Ardin, en av de två kvinnorna som har gjort anmälan mot Julian Assange! Modellen ser tydligen ut enligt nedan hopklippta punkter.

7-stegsmodellen 2.jpg

Kanske bara det borde väcka lite varningsklockor hos åklagarmyndigheten, men så verkar inte vara fallet. Om det beror på att vårt rättsväsende är kaputt, korrupt eller något annat är ju frågan. Och en fråga som Medborgarperspektiv ställer sig är: Kommer rättsväsendets prestige att fälla Julian Assange till slut?

Några funderingar från Akvariet, eller som rubriken lyder: Detaljer angående våldtäktsanklagelsen mot Assange.

Vad handlar anklagelserna egentligen om. Det vet vi ännu inte eftersom det är sekretess, men av allt att döma var våldtäktsanklagelsen falsk och nu har misstankarna krymt till i stort sett ingenting och framför allt krymt till något som inte kan bevisas.

Nåja, sent om sider har i vart fall den anklagade äntligen blivit förhörd. Och Silbersky undrar över åklagarens juridiska kompetens, vilket knappast förvånar.

Synpunkaren: Det  var Anna Ardin som anmälde Julian Assange.
Vem är hon?
 Och skribenten redovisar en rad kända smutsiga socialdemokratiska skamgrepp, varav anmälmingen mot Wikileaks grundare är ett av de senaste, enligt Synpunkarens övertygelse. Skvitt kan bara säga att det låter plausibelt.

Här kommer ännu ett citat:

Nu har det också kommit fram att det med största sannolikhet är den socialdemokratiska feministen och pressekreteraren för Broderskapsrörelsen, Anna Ardin, som är den drivande parten bakom anklagelserna. Hon är uttalad radikalfeminist och har tidigare erfarenhet av att anklaga män för sexbrott. Anna Ardin har dessutom på sin blogg diskuterat hur man bäst hämnas på folk … / Medborgarperspektiv. Läs även här!

Som sagt, borde inte åklagare ta sig samman och fundera lite över sakernas tillstånd?

 

Allt sammmans är en misserabel historia. Handlar det om en feministisk manshatare? Eller det kanske är ett elakt spel i samförstånd och samarbete med amerikansk underrättelsetjänst för att komma åt Wikileaks? Eller det kanske rent av handlar om att Anna Ardin kärat ner sig i Julian, men att han inte har besvarat känslorna och gett henne korgen? Att det alltså är just vad som beskrivs i steg 3, som ni kan läsa i bilden ovan! Och då ska det hämnas, vilket hon ju har sin 7-stegsmodell för!

Vad har di i sinnet anna ardin.jpg

Det här är ingen vanlig ofredandehistoria, den saken är klar!


9 kommentarer on “Sexbrottsanklagad!”

 1. Astrid skriver:

  Alltså, hur fick Anna ihop det med Julian? Är inte hon ”aktiv” kristen och så ägnar hon sig sig åt ”one-night-stands”? Jag får inte riktigt ihop det…

 2. Astrid skriver:

  Här är de uppgifter som Anna Ardin lämnat till polisen: http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1307137/Supporters-dismissed-rape-accusations-WikiLeaks-founder-Julian-Assange–women-involved-tell-different-story.html?ito=feeds-newsxml#ixzz0xyf2DZSMAnna var tydligen den som hade hand om Broderskapsrörelsens inbjudan till Julian. Hon tog tydligen uppgiften på största allvar och bjöd honom inte bara att övernatta i hennes enrummare med en säng utan även att göra det i samma säng med henne. Den andra yngre kvinnan grovhånglade tydligen helt frivilligt med honom på en biograf någon dag senare. Han fortatte sedan till Annas säng och den andra kvinnan blev besviken när inte Julian hörde av sig som utlovat.

  • skvitt skriver:

   Bra koll på läget, Astrid! Tack för det!Inlägg med anledning av din kommentar producerades omedelbart!./Skvitt (kramar IT-vis!)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s