Kategorier

Arkiv

Kriminella Israel

Israel har åter igen gått långt utanför alla tänkbara gränser! Inget nytt i det.

Men någonstans är måttet rågat och det är när man inte finner det minsta av kritik från judarna i t.ex. Sverige. Och vad får det för följder? Jo att man man måste göra våld på sig själv för att inte utbrista ett ”Satans judesvin!”

För så får man ju inte säga! Och jag kan riskera att bli betraktad som en antisemit, kanske rent av en nazist, ve och fasa! För jag är varken det ena eller der andra!

Men, ni i Sverige, vad tycker ni själva om den judiska statens folkfördrivning? Ska ni älta Hitlers illgärningar i det oändliga?

Israel - psykopat-stat.jpg

Fy fan för den folkrättsvidriga aktionen som Israel just begått! Ve Israel och ve varenda som som tiger om detta!

Kan ni svenska judar inte tänka er att höja rösten och protestera innan ni har fått nazister och alla andra satans rasister på er igen?

 

För att nu inte missförstås avslutar jag med att säga att judar har ett existensberättigande, men absolut inte staten Israel! Den uppför sig som de kriminella gäng som polisen dagligen jagar i vårt land. Ellerv är det någon som ser något fel i jämförelsen, så säg till! Skvitt ser Israel som en psykopat bland världens länder!

 

Jag spyr och tar paus, men återkommer med att tillföra fler länkar!


10 kommentarer on “Kriminella Israel”

 1. Noomi Berlinger-Stahl skriver:

  Du menar inte att du kan komma att betraktas som antisemit bara för att du säger jävla judesvin? Och för att du har svårt att ta avsånd från Hitlers judelösning. Fy så orättvist.

 2. Synpunkaren skriver:

  Länken går enbart till min synpunkt på AB:s censur.Stå på dig och AB ska ha en känga i röven!

  • skvitt skriver:

   Tack, men man sågar ju inte grenen man sitter på. Det är felet med beroende. Och jag är beroende av AB för min blogg. Jag fattar inte varför de ska peta i saker som detta. Jag är ingen rasist, ingen nazist och ingen som talar om herrefolk. Men judarna tycks behandla andra som lägre stående och det får inte sägs, TYDLIGEN!Humanist = trist!Sionist = javisst!Rasist – nej, men från judiskt håll – ja!Skvitt blir så trött!/Skvitt

 3. Jag har också säkrat bilden och den finns här:http://spekulanten-tanten.blogs.se/2010/06/01/censur-fran-aftonbldet-8713419/Den är bara så skitbra och frågan är varför den censurerades.

 4. Meduza skriver:

  Meduza kände sig tvingad att lägga sig i. Se mitt inlägg: http://patermeduza.bloggsida.se/archives/307Nyss såg jag en talesman från Israel uttala sig.Jag vet inte vilket jag mest associerade till. Var det en barnunge? Var det en psykiskt sjuk? Var det en psykopat? Var det en paranoid? Var det en galning?Eller var det allt på en gång?Det går inte at ta denna galna stat på allvar, men man måste,man kommer inte undan. Tyvärr är det så!Faktum kvarstår, Israel är en terroriststat och den styrs av judar! Och världens judar tar inte avstånd,med undantag för en liten klick. Resten av världssamfundet tar avstånd. Vad säger det om judarna? Tänk själv och dra slutsatser av det!Är jag en antisemit? Vem gjorde mig i så fall till det – om jag är det?Pater Meduza

 5. daniel gilfry skriver:

  Vi lever i ett land där 20 000 judesvin äger ALLT och härskar över 8 miljoner svenskar! I svenskarnas eget land!(låter som Nazi-ockuperade Palestina, eller hur?) Vi är en del av den Judiska Unionen där ett litet antal judesvin härskar över hundratals miljoner europeer! Och det är förbjudet att säga JÄVLA JUDESVIN???? Fuck you, Kike! Det säger jag bara!!!!! Daniel Gilfry partiledare C. A. M. P. Sveriges befrielseparti

  • skvitt skriver:

   Jag övervägde att radera din kommentar, men valde att låta dig komma till tals ändå och min motivering till det är följande:
   Alla judar är inte sionister, men sionismen, denna judiska politiska riktning som styr Israel omfattas helt klart av en stark majoritet av judarna, det kan man inte bortse från. Sionismen är en religiös-nationalistisk politisk idé med starka rasistiska inslag. Sionismen är dessutom en stark kraft, inte bara i mellanöstern, utan den påverkar i hög grad världspolitiken och den har stöd av de mörkaste högerkrafter i världen.

   Att kalla alla judar för svin är inte och får inte anses försvarbart bara för att de flesta av dem stödjer en folkmordspolitik.
   Det är sionismen som måste bekämpas, inte semitiska folket som sådant. Hemfaller man åt den tanken är man primitiv och rasistisk och inte ett dugg bättre än sionister och fascister!

   Eftersom det är på det här viset så förstår jag din ilska och frustration, men hoppas att mitt svar gör dig något mer nyanserad. Som du tänker nu, om jag har rätt, är att nazisterna borde ha utrotat varenda på jorden levande jude och att detta skulle ha gjort världen bättre. Man kan säkert tycka så utan att för den skull i övrigt omhulda alla nazismens övriga idéer. Och det är fullt tänkbart att det skulle gjort världen bättre, eller i vart fall hade mellanöstern sett bättre ut. Så långt kan jag hålla med dig, men man får aldrig hemfalla åt folkmord. Det är politiken de för som måste bekämpas och nedkämpas en gång för alla, inte människorna! Hyser man den tanken är man inte bättre än sionisterna själva.Så lågt tänker jag aldrig sjunka!

   Jag måste erkänna min okunnighet och fråga: vad är C.A.M.P.?
   /Skvitt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s