Kategorier

Arkiv

Terrorstaten Israel

Jag skrev följande parentes tidigare:

(Detta inlägg kommer att omarbetas, men läggs ändå ut i ett ofullständigt skick. Kolla in senare för att läsa en mer genomarbetad version!)

Längst ned ser ni nu den fullständiga uppdateringen.

Jag har satans så svårt att känna samhörighet med rasister, fascister, nazister och sionister, bara så ni vet min utgångspunkt!

Man måste också kunna skilja på antisionism och antisemitism. Kan alla det? Jag tror tyvärr inte det!

Sionismen är en fascistisk-rasistisk-nationalistisk politisk riktning som tyvärr styr Israel. Den bör bekämpas med samma iver som all fascism, rasism och nazism bör bekämpas.

Semiter är det judiska folket. Alla försök att utplåna ett folk, dess seder och kultur är folkmord. Folkmord måste med all kraft bekämpas och stoppas med alla medel. alltså får det judiska folket aldrig utsättas för folkmord, lika lite som att andra folk aldrig får utsättas för det.

Ett folk har ansvar!

När ett folk utmålar sig som förmer än andra går de över gränsen. Och det är precis det som judarna har gjort i mer än ett halvsekel när de har fördrivit palestinierna från sitt land.

Kanske att det inte är så konstit att deras fascistiska folkmordspolitik kan bedrivas i deras ”demokratiska ” system. Alltså att majoriteten av judarna stöder denna folkmordspolitik som riktas mot palestinierna. De är ju enligt dem själva ”Guds utvalda folk”! Eller om vi ska frita judar deras ansvar så kan vi inte påstå att det är ett demokratiskt land. Antingen eller. Antingen stödjer juden i gemen dennna politik eller så lever de i en diktaur utan att knorra! Så är det och den sanningen kan inte förnekas!

Kanske är judar ett ett folk (för sig) som består av individer som endast ser till sin egen personliga vinning och saknar den där sanna andan för gemenskapen och i så fall,( tillåt mig vara en smula rasist utan ondo) så förklaras varför koncentrationslägren fungerade med sådan diciplin. Det gällde för övrigt även i Warszawas getto, (Läs Zenia Larsson: ”Skuggorna vid träbron!”) där alltså näriga judar överlevde i förhålllandevis välmåga (vilket hon dock inte beskriver) genom kollaboratin med plågoandrana. ”Var och en sig själv närmast” tycks vara ett kullturellt axioam bland judar! Eller har jag fel?

Hur som helst: sådant får mig att spy!

I svaga stunder tycker jag faktiskt att ”den slutgiltiga lösningen” var en korrekt politik, men så tvingar jag mig med all kraft jag kan uppringa att ta mitt förnuft till fånga och banka mig i skallen och säga till mig själv att så får man inte tänka!

Mina historiska kunskaper ger dock vid handen att pogromer mot judar har förekommit sedan medeltiden i Europa och man kan ju fundera varör. Men även där har jag stöd av mina historiska kunskaper. Det var nämligen så att under medeltiden behövdes, liksom nu, folk som kunde låna ut riskvilligt kapital. Och vem vill det utan en chans att tjäna på det när risken finns att förlora vad man har lånat ut?

Så föddes räntan!

Att ta ränta, ansåg katolska kyrkan, var att ta betalt för tid och tid är Guds egendom! Den säljer man inte ostraffat, man hamnar i helvetet då.

Men behovet fanns, trots det, av riskvilligt kapital, så de förtappade otrogna judarna med fel tro, som ändå skulle brinna i det eviga Gehenna, de kunde få ängna sig åt det. Dessutom var judarna förbjudna att äga jord, kunde självklart inte bli präster och, de kunde inte adlas. Vad skulle de göra i det medeltida samhället?

Jo, de fick syssla med handel – och låna ut pengar mot ränta! Detta skapade deras förmögenhet, med den Rotschildska bankens (med flera) som följd. Mäktigheten som dessa banker hade medföde att ingen regent i Europa vågade, kunde, sätta sig mot deras beslut eller göra sig ovän med dem. (När fick du lära denna del av historien i skolan- för sådant är ju scesurerat!)  De styrde hela Europa med järnhand!

Den inflytelsen har de än i dag, men under andra namn och utökat över hela världen!

Judar hade sitt ursprung i Palestina och varför de sökte sig till Europa är inte märkligare än andra folkomflyttningar i historien.  Och alla sökte sig inte hit, det måste man också veta.

Av någon anledning ville de som kom hit dock aldrig aklimatisera sig i sina nya hemländer. De behöll sin religion och sina seder. Och som andra folk med denna istadiga hållning stötte de på problem. Jämför med romerna (zigenarna)!

All olycka under medeltiden lastades judarna för, så som till exempel digerdöden. Judar slogs ihjäl. Och den traditonen lever vidare och mest känt är Hitlers pogromer som bara är en uppföljning av pogromerna från medeltiden.

Det handlar alltså om reguljära folkmord på judar allt sedan medeltiden och frammåt.

Såsom varande ointegrerbara i Europa, både av egen inställning och av den katolska världens inställning gentemot dem, har judar alltid varit svarta får och efter avslöjandena i nürnbergrättegångarna fick de sig tilldelat en egen stat i det brittisk-okuperade Palestiana, vilket de själva hade förberett genom terror och utplåning av  palestiner, deras byar, åkrar och odlingar, redan innan FN tillldelade dem landet. Och alltsedan dess har de utsattdet palestinska folket för regelrätt folkmord, och mördat alla de mördat kunnat, medan omvärlden stillatigande sett på, maktlösa som kunganar på medeltiden.

Ska sådant försvaras?

Kan det försvaras mot bakgrund av Hitlesr politik?
Tänk!

Detta är sionism! Och det är en politisk rörelse grundad av Theodor Herzl på sent 1800-tal. Det är sionism och han skapade den.

Detta är basfakta!

FN beslutade att judarna skulle få en egen stat. Den kalllas Israel.

10% av Palestinas befolkning ver judar. Och när de fick sin stat på Palestinskt område påbörjade de en fördrivining av palestienier och uppmuntrade allla väldens judar i förskingringen attt flyttta in och man startade ”bosättarpolitiken” som ett led i att fördiva de som inte var judar, men hade sina rötter där sedan urminnes tider!

Israeliska terrorstaten.jpg

Nu till dagshändelserna!

Som ett led i att utlåna palestinerna totalt så stoppas alla leveranser till Palestinerna på deras egen mark, ockuperad av fascistena i Israel regering, som sitter vid makten genom ”demokratiska val”.

Nej snälla ni, jag har svårt att särskilja judarna som folk från den politik de bedriver. Tragiskt nog känner jag i svaga stunder att idioten Adolf Hil´tlwér kane ändå var på rätt spår, fast felet med denna galna folkspillras strävan efter herrefolksstatus kanske ändå grundades av den katiólska kyrkan omkring år 1300!

Mitt bottenlösa förakt spilller tyvärr över på juden i gemen för att den gemene juden inte priótesterar utan snarare röstar fram dessa galna fschister och folkmördare!

Är det förbjudet att framföra dessa åsikter?


Läs mer här:

Minst tio döda

En mycket alllvarlig situation

10 aktivister dödade

Isarels Hitleristiska propganda

Turkreaktion


Till slut:

Staten Israel har under hela sin existens begått alla tänkbra brott mot världssamfundets normer, men också mot FN:s alla resolutioner som angits.

Staten Israel är en stat som spottar oss alla i aniktet utan att FN ingrper, utan att sanktioner vidtags och utan att straffas på något sätt.

Men det finns en sak att göra i Sverige: bojkotta!

Jag ska ge ett supertips, men är just nu för trött. Återkommer med tipset om hur Israels varor effektivt stoppas i försäljningsledet.

Återkommer alltså!


Uppdatringen

Hur sabba handeln med Israel?

1. Välj en fredag när folk just har fått lön!

2. Gå in på snabbköpet eller storhandeln, gärna med hela familjen och varför inte med alla dina vänner.

3. Leta upp en vara med Israel som ursprungsland och lägg varan i botten på de största kundvagnar som du/ni hittar.

4. Fyll era vagnar med varor, men bara en artikel av varje sort. Välj kyl- och frysvaror av ömtåligaste sort, till exempel frysta räkor (färska om det finns), och varva dessa med varma varor från delikatessen (grillade revben,  kyckling osv). Släng med en förpackning entrecote, en förpackning köttfärs osv. Mjölk av alla de sorter och grädde är också bra. Släng självklart i glasspinnar – en av varje sort. Varva med nygrillade kycklingar!

5. När alla era vagnar är fulla styr ni allesammans mot olika kassor i så välsykroniserad ordning som ni kan.

6. Lägg upp varorna på bandet en och en och i god ordning.

7. Till sist, när alla varorna är upplockade på bandet och inslagna i kassan då tar ni upp den israeliska varan.

8. Precis när kassörskanhar slagit in den sista varan och vill ha betalt så tar ni upp israelvaran i handen och tittar på den och utbrister med ”förvåning”: ”Men för fan – detta är ju en israelisk produkt! Säljer ni varor från Israel? Då ska jag fan inte handla här i er affär!”

9. Lämna lugnt och stillsamt butiken utan varor och utan att betala.

10. Le gärna åt den långa kön bakom er och blinka också med ena ögat åt kön och säg gärna att Israel är en djävla terroriststat med folkmord på sitt samvete!

Resultatet:

Nu återstår det för personalen att ta hand om berget av varor och plocka tillbaka dem där ni tog dem, helst innan glassen tinar!

Ni stoppar upp hela fredagsförsäljningen och många i kön bakom lämnar affären för att handla någon annan stans, så de hinner hem innan favoritprogrammet på TV:n börjar!

Förhoppningsvis tar butiken bort israeliska produkter ur sortimentet, annars är det bara upprepa aktionen igen.


8 kommentarer on “Terrorstaten Israel”

 1. Nollställd skriver:

  Å så jäkla bra skrivet Skvitt! Jag har MÅNGA gånger försökt påvisa skillnaderna mellan sionism och antisemitism. Det ropas antisemitism från höger och vänster i olika sammanhang. Är så arg idag.. OM du bor i Sthlm; Sergelstorg 18.00

 2. imsy skriver:

  Bra skrivet!

 3. Bappo Lotzas skriver:

  Glöm inte att även palestinierna tillhör Semiterna. Semiterna är en språkgrupp och inte en folkgrupp, vilket många har fått för sig.

  • skvitt skriver:

   Tackar för påpekandet. Detta faktum känns bekant. Tyvärr behöver dock Skvitt lite tips om var förkovran fås allra bäst. Kunskap är alltid viktigt och jag avskyr tyckande. Hjälp mig till bättre visdom!/Skvitt

 4. Astrid skriver:

  1. Man blir inte populär om man följer sitt hjärta.2. Varför bildades inte en judisk stat i USA?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s