Kategorier

Arkiv

Jag är ingen främlingsfientlig person

Men vi måste vara på vår vakt mot subversiva element som vill vrida klockan tillbaka till den medeltid som islam lever i!

Se här vad Skvitt har saxat ur F&F!

”Islamisk arvsrätt i det mångkulturella Sverige heter avhandlingen som juristen Mosa Sayed den 29 januari försvarade vid Uppsala universitet. Men avhandlingen går längre än att leverera en ingående redogörelse för och analys av den islamiska arvsrätten. Mosa Sayed förordar tydligt också vad som bör göras i Sverige: Det rättsliga erkännandet av den kulturella tillhörigheten bör i vissa fall kunna leda till att arv delas med olika lotter beroende på om arvingarna är män eller kvinnor.”

”Den svenska lagstiftningen om arvsrätt utgår från att arvet ska fördelas enligt de lagar som gäller i det land som den avlidne var medborgare i vid sin död. Men förutsättningen är att den utländska lagstiftningen inte strider mot svensk arvsrätt. Sharialagarna gör det. Till exempel ärver inte kvinnor lika mycket som män, medges inte arv över religionsgränser och får inte barn utanför äktenskapet ärva sin far.”

Är det denna orättvisa Mosa Sayed försöker införa i Sverige? Och sen då, om han lyckas, vad blir nästa steg? Slöjtvång, stenande av våldtagna kvinnor, osv?

Än lever medeltiden.jpg

Nu måste foten sättas ned klart och tydligt med kraft så marken darrar!

 

Ny lag behövs, men inte en sådan lag.

Nej den lag som behövs är en lag som gör att vi kan utvisa folk som propagerar för sådan mänsklig avart som sharia! Ut med sådant pack! Svensk lag ska aldrig vara religiös lag. Religion måste vara en privatsak och får aldrig vara en sak för staten.

Här går Skvitt verkligen i taket! Ut med sådant pack! Ut med de som strävar åt att införa islam i Sverige! Islam måste bekäpas med kraft varhelst den utövas som maktmedel mot andra. Det är en förtryckarreligion.

Skvitt menar att vill folk tro på Allah och annan smörja, så OK. Hur medeltida islam är visas klart och tydligt av att endast en muslim* har lyckats få Nobelpris, tänk på det! Och att tvinga andra att följa vissa regler av religiös art har ingen någon rätt till! Att tvinga andra tillbaka till medeltiden har ingen heller någon rätt till!

Invandrarvänlighet kan inte få gå så långt att klockan vrids baklänges!

Så dumma får vi aldrig bli!


 * Den iranska människorättsadvokaten Shirin Ebadi fick dock Nobels fredspris av rent politiska skäl!

Till sist:

Vi har många fina muslimer som arbeter i vårt land och gör en stark arbetsinsats utan att försöka tvinga på oss deras religion. Och vi har massor med invandrare som försörjer våra pensionärer. Vi har många invandrare som kommer hit med utbildning och knappast har kostat oss ett enda öre innan de är klara att bidra till vårt gemensamma välstånd. Det får vi inte glömma!


8 kommentarer on “Jag är ingen främlingsfientlig person”

 1. Törnråza skriver:

  Vi har haft medeltid i Sverige också….Och med det sagt så gör jag inget ställningstagande för eller mot det du skriver.Jag är inte rädd för att vi ska få sharialagar i Sverige åtminstone.

  • skvitt skriver:

   Min tankegång var ungefär som så att ”droppen urholkar stenen”. Vi ska inte vara helt säkra. Håller vi dem inte kort så kan det ske. Se hur Hitler etablerade sin makt. Inte många tyskar var egentligen nazister, men de var inte vaksamma på faran./Skvitt

 2. Gringubben skriver:

  Nu har vi ju Nalin Pekgul i sossarna, och hon lär nog sätta tillräckligt många käppar i hjulet för islamisterna för att vi ska slippa oroa oss alltför mycket. Det blir ju som bekant regeringsskifte i höst.

  • skvitt skriver:

   Skvitts politiska intresse ligger mer på ett vetenskapligt, historiskt, filosofiskt, klassmotsättningsplan. Vad som utspelar sig på den borgerligt parlamentariska teatern undandrar sig mitt intresse, varför jag inte har kunskap att bedöma vad hon kan åstadkomma./Skvitt

 3. Törnråza skriver:

  skvitt7 april 2010, kl 04:46Nä, det enda vi egentligen KAN vara säkra på, det är att vi alla ska dö.Det där är en balansgång…Är det min egna rädsla som spökar eller finns det en reell anledning till att vara rädd, får man fråga sig.Men så är det ju med allt.Är mycket väl medveten om nazitiden och hur Hitler lyckades få folket med sig.

 4. Kula-bula skriver:

  Nu bygger muslimerna moskéer hej vilt. Kan vi få se några offentliga piskningar, hängningar och steningar kanske. Det vore gemytligt på fredagseftermiddagarna när man just slutat jobbet och innan man går hem och tar sig en grogg och kopplar av inför helgen.Mer galningar till vårt land – mer nöje åt oss svenkar!(Det där är min nya slogan!)

  • skvitt skriver:

   Kanske kan vara en bra slogan. Men jag vet inte riktigt om jag vill se på någon offentlig bestraffning. De som straffas är väl sådana som har blivit välanpassade i landet och inte längre följer islamsk lag.Sorgerligt att behöva konstatera, men islam är medeltid och kristendom är också föråldrat./Skvitt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s